Eski memory hackers ı özledim pubg mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
benim pc çöp değil ama öyle apex dir pubg falan -100 fps alır ama nostalji memoryi görmek hoş olurdu :)

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hala iyi bence
Post automatically merged:

Bende ya nostalji

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yani özlemedim desem yalan olur daha rahat kullanıyorduk

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sırf pubg mobile olduğunu zannetmiyorum . Şuan sırf script açıp yasuo oynayam eheğeğeğeğ diyenler boş boş yorum atıyor ve 1 günde onaylı üye oluyolar . Tek tek reportlamakta imkansız zaten. 60sn süresi var reportun . Neyse konu bu değil . Şuan çoğu pubg mobile hilesi banlanıyor . Sadece burda değil yani.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tek pubg adına bakmaman gerek ya hani 1 ton oyun çıkıyor hepsine bir şey bulmaya çabalıyorlar zor hani

Süper Üye
6 HİZMET YILI
11. sezonda memory ile oyunun altını üstüne getirmiştim sıfır ban ile :D
hilenin tek kötü yanı espsi bazı adamları göstermiyordu orasıda en önemli yeriydi aslında.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
artık yeni dünya böyle knka ama sabret dağa iyisi gelecektir

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hileler artık her türlü ban atıyor eskisi gibi deil

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
evet katılıyorum fakat bunun parmağında pubg mobilin parmağı da var adamlar her geçen gün değişik hile güncellemeleri ile geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynen öyle kardeşim eskiler hep özleniyor maleseff

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum pek yapılabilcek birşey yok free - paralı hile konusunda çünkü pubg mobile kendini hile konusunda geliştirdi evet hileye çözüm bulamadı fakat eskiden legit olmasan bile ban yemiyordun artık ağır belli edince yasaklanıyorsun ölüm tekrarı izleme gibi sistemler eklenince yapılcak birşey kalmadı memoryhackers yetkilileri müdahale edemez yani sıkıntı forumdaki hile değil hile konusunda kendilerini geliştirmeleri.
Ölüm kamerası, report olayından ban yeme ihtimalini düşük görüyorum. Çünkü zaten bunlar adam akıllı çalışmıyor. Ölüm kamerası anlık olarak göstermiyor, adam hedefe kilitlenip sıkıyor, kamera sağını solunu gösteriyor. Sadece uçma, kaçma, hızlı sürme, magic vs gibi "evet bu hile" dedirten hileler belli oluyor.

Report olayına gelirsek, sen hile kullan veya kullanma. Oyunun bir kere adı çıktı, her ölen veya kendisini her zorlayana bu kesinlikle hile kullanıyor diyip küfür edip reportluyor. Günlük yüzbinlerce report yüzbinlerce adama geliyordur.Toplam oyuncu sayısını baz alırsak sana sıra gelene kadar sen oyundan bıkarsın.

Banlatan özellik sistemde, anticheatte. Sistem senin hileni kimi zaman anında kimi zaman kısa süre sonra yakalıyor. Vİp hile dedikleri paralı hileler ortalığın *** yor ama adamlar çok geç banlanıyor. Sistem neden bunları yakalayamıyor veya geç yakalıyor?Dediğim gibi olay anticheati aşmada.

Memoryhacker ekibini bilmiyorum, bırakın ekibi sitede üyelerle iç içe olan, muhabbet eden, güncel konuları tartışan bir editör, moderatör vs bile yok.Binde bir denk geliyor. Belki adamlarda sürekli aynı mevzulardan bıkmışlardır hak veriyorum ama bu konu tahminime göre sitenin en popüler konusu. Bu şekilde boşverilemeyecek kadar değerli.Yoksa pubg mobile hilesi banlatmasına rağmen "çalışıyor" yazılmazdı.4 kişiden 3ü banlanıyor.Belki smardgagada bu azdır ama normal memoryde açık. Kısacası ekip,
-Kullanıcılarla iç içe olmalı.
-Anticheat konusunda ve hile konusunda kendini geliştirmeli. Gerekiyorsa paralı satılan hileleri alıp incelemeli.
-Sitenin hilelerine, günlük key ile girilmeli ve keyler reklamlı linklerden verilmeli. Öyle önüne gelen direk hileye konamamlı. Buradan gelen gelirde ekip arasında paylaşılmalı.
Site güzel, yetkililer anlayışlı ama herkesin gördüğü gibi biraz boş verilmişlik var.

Üye
7 HİZMET YILI
eskiden local emilatör diye bişe vardı ban yemiyoduk
pubg hilesini yapanlar dikkat edip zaten tekrardan güncellemesini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...