Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar eski dizüstü bilgisayar kullanan arkadaşlar vakumlu fan denen şeyi kesinlikle ama kesinlikle öneririm kullanmayı düşünen ısınan bilgisayarını soğutamayan varsa kesinlikle denemelisiniz
A new solution to replace cooling pads, cool your laptop in one minute by 10 to 50 F degrees, Rapidly reduce both surface and internal temperature in just a few minutes.
High Compatibility and Compact: Slim, portable and light weight with 4 silicone shrouds provides a stable supports for various laptops sizes.
Easy to Install: USB powered operation, easy 4 step installation.Super mini pocket size, portable and taking no space wherever you put it.
[Superior Quality]: Built in high speed motor, enables excellent airflow and greater heat displacement.
Ultra-Quiet Fans: Vacuum Fan with special quiet processing create a noise-free environment for your Time.
Ben denemedim laptop soğutucu kullanıyorum bende 30 mm fan mevcut 12 v ile çalışıyordu 16 v yaptım
Vakumlu hiç denemedim fakat iyi soğutuyorsa denenebilir ❤❤❤
Arkadaşlar eski dizüstü bilgisayar kullanan arkadaşlar vakumlu fan denen şeyi kesinlikle ama kesinlikle öneririm kullanmayı düşünen ısınan bilgisayarını soğutamayan varsa kesinlikle denemelisiniz
pc'nin içini temizlicen termal macunu değişiceksin baya fark ediyor.
fanlar nerdeyse hicbir işe yaramıyor .
Vakumlu fan biraz işe yarıyor yada gümüş tabanlı soğutucuları deneyebilirsiniz bence.