nasıl hile kaynıyor ya XDHala Oynuyorum Ama Hile Kaynıyor Düzgün Adam Bulmak Zor Oluyor Artık Ama Hala Zevkli
aglayacam ya cok pis duyguklandım gözümün önünden şerit gibi gecti o anlar adam vurmalar keşke adam gibi bir hile bulsam buluyorum ama güvenemiyorum biliyormusun bak yeni pc aldım kardeşim diyor indirme hile ama ben memoryhackrs a güveniyorum loadırına hilelerine oglum cok özledim o eski hileleri yemin ederim yaYıl 2015 çok iyi biliyorum wolftüde hile ile birlikte clan ws yaparak türkiye clan sıralamasinda ilk 150'in içine girmiştik oyunda rütbemiz kıdemli teğmen iken çift yıldız 3 yıldız olan adamlara kaf tutardık
5 dk'da o boss canavarını keser çıkardık deli gibi kasa kastığımızı biliyorum
Elweric ve zaitsev(kar98) ve altıpatlar favori silahlarımızdı
sınırsız bomba hilesi olduğu için adamlar iki bomba atar biz 5 tane atardık adamlar bunlar bu kadar bombayı nerden buluyor diyorlardı bize
Kafadan vurma hilesini açıp petra sniper bölümünde kelle avı yapıyorduk
Kurtla millete tek atıp geçiyorduk
Kısacası oyunun içinden geçiyormuşuz biz anlatınca anladım
zulu Da vardı aynı yıllar içinde zulada da hileli oyun kasardık
Eski wolftü ve zulacı tayfacılardan bir oyuncu
Bu devirde Wolftü oynayan kaldıysa helal olsun diyorum o arkadaşa grafiği ve oyun altyapısı bitik bir oyun oldu wolftüArkadaşlar yıl olmuş 2020 wolftü mi kaldı? Yeni aşklara yelken açmak lazım başka oyunlara yönelin.![]()
kanka öyle diyorsun geldigin yeri unutuyorsun yeni aşklar her zaman güzel olur ama ilk aşkın kadar özel olmaz bunu sende biliyorsun XDArkadaşlar yıl olmuş 2020 wolftü mi kaldı? Yeni aşklara yelken açmak lazım başka oyunlara yönelin.![]()
orası da dogru be kanka zamanın en en en efsanevi oyunlarından biriydi her efsane gibi o da bir eser oldu eser oldugu için efsane oldu ya oyun XDBu devirde Wolftü oynayan kaldıysa helal olsun diyorum o arkadaşa grafiği ve oyun altyapısı bitik bir oyun oldu wolftü
Yeni oyunlara bakın artık
helal brocumBen bayağa eskiyim vardır 8 9 senem iş görürmü![]()
aga benim herşey aklımda hilenin il cıktıgıda ki sevincim klan ws lerde hileye durduralamaz hile acmam adamlarda hile vardı biliyordum onlar acıyordu görme vurma tarama ben bi god mod muydu ney di onu bi acıyordum gg beni öldüremiyorlardı en efanevi şey di bu site wolfteamda cıgır acmışlardı suan o kadar degiller amaçift özel karakterim vardı elwerici full set kurt avında falan tek yemiyordum ta ki oyun beleş karakter dağıtana kadar sonra boku çıktı bırakmıştım yıldız arkası siyah çarım vardı şimdi ne idiyi hatırlıyorum ne de şifreyi e postayı bile unuttum![]()
Aynen öyle knk bende beklemedeyimBen hala woltü hilesi bekliyorumşu hile gelsede bi oynasak moruk ya can sıkıntısından patlıyorum evde. Oynayacak oyunda kalmadı Nader reis duy sesimizi bizi üzme.
Geldigin yeri unutma unutursan kendini hatırlamazsıneskiler eskiden güzeldi şimdi önümüzdekilerine bakmak lazım