Eski wolftü Gerimi Dönüyor? İşte Cevaplar Burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrComan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım bugün sizlere wolftü Classic Hakkında bilgi vereceğim wolftü Classic bizim söyleyişimizle Eski wolftü geri dönüyor wolftü Classic 17 Şubat Tarihinde Steamde ücretsiz şekilde mağazaya yerini alıyor
[ wolftü Classic Hakkında ]
- Bu wolftü Bilindiği ve tanıtıldığı kadarıyla 2007 ve 2021 birleşimi halinde karşımıza çıkıyor.
-KARAKTER- Çoğunluğun sevmediği
(DİRİLİŞ VE ATEŞ BARUT KALDIRILIYOR) .
-SİLAHLAR- Araştırdığım kadarıyla [EX]-SİLAHLARDAN İTİBAREN BULUNMAMAKTADIR .
-DÖVMELER- wolftü oynayan kişilerin çoğu OG dövmesinden bıkmıştır wolftü Classic de buda yer almayacak.
-KUTULAR VE KASALAR- Kutu ve Kasalarda da değişiklik var yeni gelen Mega Kutu , Yeni Silah Kutusu , Pençe Kutusu kaldırılıyor ve eski kutular geri dönüyor Silah kutusu , Karakter Kutusu geri önemini kazanıyor.
-DİL DESTEĞİ-Türkçe Dil Desteği bulunmamaktadır ama Arapça İspanyolca ve İngilizce Dil Desteği bulunmaktadır.
-SUNUCU- Şuan Latin Amerika ve Meksika sunucuları bulunmaktadır.

-DETAY- Bildiğimiz kadarıyla oyun [2014] yılında dönüyor dan kasıt edildiği karakter ve silahlar dövmeler kaldırılıyor ama İsim renk değiştirme vb. şeyler kalmaya devam edecek ve p2w büyük oranda azalıyor.

Sizlere elimden geldiğince wolftü Classic hakkında bilgi verdim atladığım bir şeyler varsa herkes den özür dilerim

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hayatımın yarısını harcadığım oyundur çok şey aldı bu oyun benden belki yine başlarım ama günümzde p2w oyun oynamak ne kadar mantıklı bilmiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Reis ben Wolfteama Yılarımı ve Biraz Paramı verdim ve şuan hileller hakımımı yiyordu ve ben neden açmim dedim hesabımı sattım artık :D

Üye
8 HİZMET YILI
eskiden güzel oyundu ama artık pek sarmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu şekilde birşey yaparlar ise oynanır aslında ama steam gibi bir platformda vede Türkiyede sanırım daha fazla oyuncusu bulunan bir oyunun ingilizce olarak gelmesi kötü ama onun dışında güzel.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
P2W azalıyor diyorsunuz da kalkmıyor işte azalıyor. Bence oynanmaz halen belki nostalji için arkadaşlarla girilebilir hastasına.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence story mod gibi bişe olcak.

Üye
5 HİZMET YILI
Yapılan yorumlarda yazan kişiye söylüyorsunuz adam yapmış gibi skms konu bilgilendirici olmuş saol

The end is approaching
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
denenir de eski zamanlar da kaldı o heyecan o aksiyon....

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Eski aktifliğini geri kazanacağını düşünüyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
P2W diyen arkadaşlar oyun ücretsiz ne bekliyorsunuz ki ya oyuna para verirsin yada içindeki bir şeye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...