eski wolftü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Wolfu mahvettiler og falan herkes parası olan için wolf artık :D

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Valla bu oyunda para olmadan yapcak bişey yok sonra niye hile kullanıyorsun diyorlar

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eski wolftü geri gelse oynarım şu anda oyunu bıraktım yaklaış 2.5 3 yıl oldu :D

eskiden yeşil oda arardım 10 15 dakika bulurdum girerdim 1 maç atardım sonra oda kapanırdı ne üzülürdüm surf elwerici olsun diye yeşil oda arayanlar sayımızı bilelim :D
kan çok para yatırdım ben ya yeşil oda kurar arkadaşlara elverici verirdim falan ahhh ahhh benimde 5 yıl oluo bırakalı

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben şimdi oynuyorum herkeste og dövmesi var hiç tadı kalmamış bende sinirlendim hile açıp daha çok mahfedicem oyunu
aynn kanka 200 lira yatırdım yenilerde og için anca 3 günlük sağ dövmesi çıkardım ama çok pis güçlü olmuştu :D

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kan çok para yatırdım ben ya yeşil oda kurar arkadaşlara elverici verirdim falan ahhh ahhh benimde 5 yıl oluo bırakalı
aynı şekil benimde bi 5 yıl oluyor internet kafelerde oynardık yaklaşık 5 bin tl yatırmşımdır o zamanki yaşıma göre çok yüksek para

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynı şekil benimde bi 5 yıl oluyor internet kafelerde oynardık yaklaşık 5 bin tl yatırmşımdır o zamanki yaşıma göre çok yüksek para
aynn ya sorma internet kafeye gidip gidip 100 yatıryordum bir ara kadın vardı masada sen nerden buluon parayı demişti diğer beni tanıyan abi geldi o devamlı müşterimiz demişti ne günlerdi be :D

nyaa nyaa nyaa
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aynn ya sorma internet kafeye gidip gidip 100 yatıryordum bir ara kadın vardı masada sen nerden buluon parayı demişti diğer beni tanıyan abi geldi o devamlı müşterimiz demişti ne günlerdi be :D
okuldan çıktığımız gibi giderdim gece 11 12 ye kadar dururdum haçlığımı oraya verirdim devamlı müşteri olduğum içinde 1 2 saat bedavadan eklerdi abi saolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...