- Konuyu başlatan
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
ts3 anılarrrolur kanka ts3 varmı sende![]()
ts3 anılarrrolur kanka ts3 varmı sende![]()
At ismini geleyim kankats3 anılarrrkanka dc gel ya napcan ts3 eskidi artık
![]()
#3072 ekle kankaAt ismini geleyim kanka![]()
gönderdim kanka#3072 ekle kanka
eski hipenı kaybedince böyle oldu kaç yıllık oyun nede olsakankalar oyun neden böyle oldu ki ya
Reis ben nasıl oynaylı üye olcam ya mesaj sayısını tamamlasam da illa 1-2 gün beklemem gerekir mieski hipenı kaybedince böyle oldu kaç yıllık oyun nede olsa
hyr 1 2 saate gelio onaylı üye yorum sayısı tamamlanıncaReis ben nasıl oynaylı üye olcam ya mesaj sayısını tamamlasam da illa 1-2 gün beklemem gerekir mi
İnşallah reis sende bu sam hack var mı çalışıyor mu beraber girelim mi onunlahyr 1 2 saate gelio onaylı üye yorum sayısı tamamlanınca
kullanmıyorum kardeşimİnşallah reis sende bu sam hack var mı çalışıyor mu beraber girelim mi onunla
kan çok para yatırdım ben ya yeşil oda kurar arkadaşlara elverici verirdim falan ahhh ahhh benimde 5 yıl oluo bırakalıeski wolftü geri gelse oynarım şu anda oyunu bıraktım yaklaış 2.5 3 yıl oldu
eskiden yeşil oda arardım 10 15 dakika bulurdum girerdim 1 maç atardım sonra oda kapanırdı ne üzülürdüm surf elwerici olsun diye yeşil oda arayanlar sayımızı bilelim![]()
Ben şimdi oynuyorum herkeste og dövmesi var hiç tadı kalmamış bende sinirlendim hile açıp daha çok mahfedicem oyunukan çok para yatırdım ben ya yeşil oda kurar arkadaşlara elverici verirdim falan ahhh ahhh benimde 5 yıl oluo bırakalı
aynn kanka 200 lira yatırdım yenilerde og için anca 3 günlük sağ dövmesi çıkardım ama çok pis güçlü olmuştuBen şimdi oynuyorum herkeste og dövmesi var hiç tadı kalmamış bende sinirlendim hile açıp daha çok mahfedicem oyunu
aynı şekil benimde bi 5 yıl oluyor internet kafelerde oynardık yaklaşık 5 bin tl yatırmşımdır o zamanki yaşıma göre çok yüksek parakan çok para yatırdım ben ya yeşil oda kurar arkadaşlara elverici verirdim falan ahhh ahhh benimde 5 yıl oluo bırakalı
aynn ya sorma internet kafeye gidip gidip 100 yatıryordum bir ara kadın vardı masada sen nerden buluon parayı demişti diğer beni tanıyan abi geldi o devamlı müşterimiz demişti ne günlerdi beaynı şekil benimde bi 5 yıl oluyor internet kafelerde oynardık yaklaşık 5 bin tl yatırmşımdır o zamanki yaşıma göre çok yüksek para
okuldan çıktığımız gibi giderdim gece 11 12 ye kadar dururdum haçlığımı oraya verirdim devamlı müşteri olduğum içinde 1 2 saat bedavadan eklerdi abi saolsunaynn ya sorma internet kafeye gidip gidip 100 yatıryordum bir ara kadın vardı masada sen nerden buluon parayı demişti diğer beni tanıyan abi geldi o devamlı müşterimiz demişti ne günlerdi be![]()