1
Onaylı Üye
olmadı bende weste geçeyim aga böyle beklemek cok sıkıntıbenimde tr serverinde öyleydi west geçtim max 1 dk oldu
Düşük lvl çarlar için normal seviyene göre atıyor 30 artı olunca uzun surmez o kadar.kanka lig maçı değil
10 level çar normal sihirdar giriyorum ama 23 25 dakıkada buldu şimdide maçı
ligin elmas falansa, ve gece saatlerinde ornegin gece saat 4-5 gibi girersen oyunda daha az kisi oldugu icin daha fazla beklersinarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
2-3 dakika ama LOL' de 2-3 dakika beklemiyorsun daha fazla bekliyorsun.Aynı sorun galiba valorantta da mevcut bende maç ararken 2 3 dkyı kesintisiz bekliyorum
çok yüksek ya da çok düşük elolarda uzun sürüyo kankam maç bulması senle alakalı değilarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?