1
Onaylı Üye
biz genelde oyun bulmayı durdurup tekrar basıyorduk 8 dakka değilde 1 dakkada veya 2 dakikada buluyordu maçları
olmadı bende weste geçeyim aga böyle beklemek cok sıkıntıbenimde tr serverinde öyleydi west geçtim max 1 dk oldu
Düşük lvl çarlar için normal seviyene göre atıyor 30 artı olunca uzun surmez o kadar.kanka lig maçı değil
10 level çar normal sihirdar giriyorum ama 23 25 dakıkada buldu şimdide maçı
ligin elmas falansa, ve gece saatlerinde ornegin gece saat 4-5 gibi girersen oyunda daha az kisi oldugu icin daha fazla beklersinarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı
2-3 dakika ama LOL' de 2-3 dakika beklemiyorsun daha fazla bekliyorsun.Aynı sorun galiba valorantta da mevcut bende maç ararken 2 3 dkyı kesintisiz bekliyorum
çok yüksek ya da çok düşük elolarda uzun sürüyo kankam maç bulması senle alakalı değilarkadaşlar 2 gündür felan lol oynuyorum 1 maç eşleşmesi için 8 9 bazen 11 12 dakika beklediğim oluyor bu sizdedemi böyle yoksa benim internet hızımla vs alakalı bir durum olabilir mi maç bulması bu kadar zor olmamalı