omertrans505
Efsane Üye
Yeni hesabı açtıktan sonra rütbeli klasik modda oynamak istedim. Erangel 4 Kişilik maç eşleşme süresi uzun sürüyor. Telefonda eşleşme 5 saniye içinde maça giriyor. Neden Çözümü var mı?
Ortadoğu serverde uzun sürüyor. Avrupa serverde daha çok oyuncuları olduğu emin misin? Avrupa server değiştirecemavrupa sunucusu hariç başka sunucuları dene sanırım asia da emülatörden oynayan daha fazla insan vardı zaten bulmuyorsa oyuncu iyice azalmıştır
en son 1 ay önce oynadım tam emin değilim ama oynadığımda avrupadan daha kısa sürüyordu eşleşme süresi şu anki durumu bilemiyorum kusura bakmaOrtadoğu serverde uzun sürüyor. Avrupa serverde daha çok oyuncuları olduğu emin misin? Avrupa server değiştirecem
çoğu kişide uzun sürer knk oyncu çokuğuna bağlıYeni hesabı açtıktan sonra rütbeli klasik modda oynamak istedim. Erangel 4 Kişilik maç eşleşme süresi uzun sürüyor. Telefonda eşleşme 5 saniye içinde maça giriyor. Neden Çözümü var mı?
Avrupa server değiştirdim, sorunu çözüldü. Teşekkürler Konu kilitlemelien son 1 ay önce oynadım tam emin değilim ama oynadığımda avrupadan daha kısa sürüyordu eşleşme süresi şu anki durumu bilemiyorum kusura bakma
kda an yüksek olabilir başka sunucuları da deneYeni hesabı açtıktan sonra rütbeli klasik modda oynamak istedim. Erangel 4 Kişilik maç eşleşme süresi uzun sürüyor. Telefonda eşleşme 5 saniye içinde maça giriyor. Neden Çözümü var mı?