Esp Hack Yapımı İstek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biliyorum çok kez açıldı bu konu ama malesef tam bir bilgi alınamadı esp hack yapan
yapımcılardan bizede bunu için Türkçe bir kaynak oluşturup burada paylaşırsa veya
Memory Hackers Youtube kanalında paylaşırsa çok iyi olur faydalanırız hile isteyen değil
yapan sayısı artar adminler de sürekli bu isteklerle yorulmazlar :) Teşekkürler.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu anlatılsa bile ezber yöntem olacaktır. Bknz: wolftü. Gerçekten meraklı isen kodlama öğrenmelisin. Eğer senin dediğin gibi olursa tek bir oyuna hile yapabilirsin. Fakat kodlama öğrenirsen mantığı öğrendiğin için diğer oyunlarda da zorluk çekmezsin. :)

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu anlatılsa bile ezber yöntem olacaktır. Bknz: wolftü. Gerçekten meraklı isen kodlama öğrenmelisin. Eğer senin dediğin gibi olursa tek bir oyuna hile yapabilirsin. Fakat kodlama öğrenirsen mantığı öğrendiğin için diğer oyunlarda da zorluk çekmezsin. :)
Kodlamayı geçtim kodlama basit olur onlar esp yi almak için adres gerekli online oyunda kalıcı pointer bulmak bunları söylüyorum yazılır kod o en basiti.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kodlamayı geçtim kodlama basit olur onlar esp yi almak için adres gerekli online oyunda kalıcı pointer bulmak bunları söylüyorum yazılır kod o en basiti.
IDA ve PETools programlarının isimlerini vermiş olayım ben sana. Araştırırsan bir şeyler yapabilirsin belki.

IDA programı offset bulmana yarar. Infestation The New Z, Rigor Z, Zofking gibi oyunlarda kullanıyorum.
PETools programı exe'yi dump etmene yarar.

Bahsettiğim oyunlar için youtube da tutorial mevcut. Arma2 oyununa da bakabilirsin programın kullanımı için. :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tencent games mobile pugb istiorum bu sitede hackı fln varsa link verirmisiniz

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
tencent games mobile pugb istiorum bu sitede hackı fln varsa link verirmisiniz

YouTube sitesinden arama yerine "PUBG mobile 0.70 hack on game guardian" yaz sonuç çıkar (Rootsuz ve rootlu PUBG Mobile hile çalışabilir. ve Android emulatorlar kullanıyorsanız Visual "esp, wallhack, vb.." özellikleri çalışmaz.)
Hile kullandığı için PUBG Mobile 0.70 mod apk kur gerekmektedir.

YouTube arama sonuçlar linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Bence Yapımdan Çok Mantıgını Ögrenmek Daha İyi Olcaktır Tek Oyunda Ezber Kalmaktan İyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...