Biliyorum çok kez açıldı bu konu ama malesef tam bir bilgi alınamadı esp hack yapan
yapımcılardan bizede bunu için Türkçe bir kaynak oluşturup burada paylaşırsa veya
Memory Hackers Youtube kanalında paylaşırsa çok iyi olur faydalanırız hile isteyen değil
yapan sayısı artar adminler de sürekli bu isteklerle yorulmazlar Teşekkürler.
Bu anlatılsa bile ezber yöntem olacaktır. Bknz: wolftü. Gerçekten meraklı isen kodlama öğrenmelisin. Eğer senin dediğin gibi olursa tek bir oyuna hile yapabilirsin. Fakat kodlama öğrenirsen mantığı öğrendiğin için diğer oyunlarda da zorluk çekmezsin.
Bu anlatılsa bile ezber yöntem olacaktır. Bknz: wolftü. Gerçekten meraklı isen kodlama öğrenmelisin. Eğer senin dediğin gibi olursa tek bir oyuna hile yapabilirsin. Fakat kodlama öğrenirsen mantığı öğrendiğin için diğer oyunlarda da zorluk çekmezsin.
Kodlamayı geçtim kodlama basit olur onlar esp yi almak için adres gerekli online oyunda kalıcı pointer bulmak bunları söylüyorum yazılır kod o en basiti.
Kodlamayı geçtim kodlama basit olur onlar esp yi almak için adres gerekli online oyunda kalıcı pointer bulmak bunları söylüyorum yazılır kod o en basiti.
YouTube sitesinden arama yerine "PUBG mobile 0.70 hack on game guardian" yaz sonuç çıkar (Rootsuz ve rootlu PUBG Mobile hile çalışabilir. ve Android emulatorlar kullanıyorsanız Visual "esp, wallhack, vb.." özellikleri çalışmaz.)
Hile kullandığı için PUBG Mobile 0.70 mod apk kur gerekmektedir.