ETH Madenciliği hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çokta şey yapmamak gerek bazen
Uzman Üye
Ödüller
5
Merhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
2 tane rx580 8gb ekran kartı var psu yetersiz gelebilir diye düşünüyorum.
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
AYRICA HİVEOS KULLANIYORUM

Seçkin Üye
Ödüller
6
bununla ilgili bir video var

T
Süper Üye
Ödüller
6
amazon japonyadan 2 tane daha ekran kartı siparişi ver 2 ve üzeri olduğu zaman sıkıntı çıkabiliyor ürünler ticariye girebilir

Süper Üye
Ödüller
1
Hocam kısacası ne kadar çok fırın o kadar ekmek ve bir o kadarda ateş getirir..

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
8
bro, eth madenciliğinin bitme olasılığı çok yüksek bende şuan ethereum kazıyorum 3 kartım var fakat sistemi geliştirmeyi pek tavsiye etmiyorum çünkü piyasa da ekran kartı yok hepsi bitik durumda. Stoklara eklendiğinde de yamyam gibi kapıyorlar ekran kartlarını. He stok buldun alacaksın kart ama dolardan dolayı da aşırı pahalı zaten mh vermeyen kartlara o kadar para vermeye değmiyor açıkçası. Eğer 2. el alacaksan da karta güvenemiyorsun adamlar mining yapılmamıştır diyor teste bir sokuyorsun kart allaha emanet çıkıyor temiz kart buldun diyelim adamlar 0 dan daha pahalıya satıyorlar kartları. Ethereum 2.0 ın ne zaman geleceği belli değil 2022nin sonuna doğru diyorlar ama gelirler zaten yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Kendi fikrimce ben kartlara yatırım yapmaktan yana değilim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
9-10 k tl olarak mı? tl ise yeni kurdan mı ? elektrik faturası falan hariç mi?

çokta şey yapmamak gerek bazen
Uzman Üye
Ödüller
5
9-10 k tl olarak mı? tl ise yeni kurdan mı ? elektrik faturası falan hariç mi?
tl yeni kur ve elektrik faturası hariç
Post automatically merged:

bro, eth madenciliğinin bitme olasılığı çok yüksek bende şuan ethereum kazıyorum 3 kartım var fakat sistemi geliştirmeyi pek tavsiye etmiyorum çünkü piyasa da ekran kartı yok hepsi bitik durumda. Stoklara eklendiğinde de yamyam gibi kapıyorlar ekran kartlarını. He stok buldun alacaksın kart ama dolardan dolayı da aşırı pahalı zaten mh vermeyen kartlara o kadar para vermeye değmiyor açıkçası. Eğer 2. el alacaksan da karta güvenemiyorsun adamlar mining yapılmamıştır diyor teste bir sokuyorsun kart allaha emanet çıkıyor temiz kart buldun diyelim adamlar 0 dan daha pahalıya satıyorlar kartları. Ethereum 2.0 ın ne zaman geleceği belli değil 2022nin sonuna doğru diyorlar ama gelirler zaten yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Kendi fikrimce ben kartlara yatırım yapmaktan yana değilim.
ethereum 2.0 stake leri başladı 2-3 yıla çıkar diye tahmin ediyorum ama 2.0 da madencilik yok olacak vs gibi söylentiler duymuştum onunla alakalı bilgin varmı

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
8
tl yeni kur ve elektrik faturası hariç
Post automatically merged:

ethereum 2.0 stake leri başladı 2-3 yıla çıkar diye tahmin ediyorum ama 2.0 da madencilik yok olacak vs gibi söylentiler duymuştum onunla alakalı bilgin varmı
Bro söylentiler var evet, bitme olasılığı da çok yüksek çünkü yeni madenciler katıldıkça gelirler düşüyor yeni madenci = gelir düşüşü şeklinde ilerliyor sistem. 2.0 da bir çok yorumcu bitecek filan diyor ama ne olacağını cidden bilmiyoruz. Ama kazım ethreumdan sonra devam edicek eth değilde farklı bir coin kazmaya devam edicez eth kadar kazandırır mı bilemiyorum

T
Süper Üye
Ödüller
6
onun için herkes şimdiden rvn mininge başladı

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
Sana tavsiyem yükselt ama yakın zamanda para Eth bitecek ama Eth 60 bin olacak Eth bitince de diğer coinlere yönlendirirsin psu senin için yeterli olacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
Merhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
amozandan sipariş ver

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
8
Elektirik ne geliyor kral bende düşünüyorum ama kararsızım kazanç ne

Süper Üye
Ödüller
9
ben olsaydım büyütürdüm dostum çünkü henüz daha madencilik bitecek gibi durmuyor

tr1p
Süper Üye
Ödüller
4
Bana nedense pek karlı gibi gelmiyo aga ya madencilik videolarda gördüğüm kadarıyla

Onaylı Üye
Ödüller
2

Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
abi bana sorarsan hiç durma ayda 10k kazandırıyosa daha ne

Puffin
Süper Üye
Ödüller
6
kanka alıcagın sistemin getirisini hesaplaman gerek mesela paranı kaç ayda cıkarıcak suan ki kur dolayısıyla 12 13 ayda amorti eder bu senin işini görürse mining pasif gelir açısından cok mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
7
knk madencilik yapmak için 1 anakart var tek anakart üstünde 8 adet ekran karı takabilirsin fakat güç kaynağını güçlendirmen gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...