ETH Madenciliği hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
fazlasiyla karşılıyor mu yani
elektrik faturasını zaten karşılıyor onda problem yok ama kuracağın sisteme bağlı olarak kazancın düşer veya artar.
Post automatically merged:

abi bana sorarsan hiç durma ayda 10k kazandırıyosa daha ne
bro bu arada ayda değil toplam şuana kadar 7-8 ayda 10k
Post automatically merged:

ben olsaydım büyütürdüm dostum çünkü henüz daha madencilik bitecek gibi durmuyor
ethereum 2.0 beni biraz korkutuyor ondan dolayı kararsızım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eth madenciliğinde iyi para var bütceni 1-2 yıl kadarekran kartına ayırarak zarar etmeden sonrasında iyi para kazanabilirsin

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
yerinde olsam geliştirmem eth kazım oranları çok düştü yakında eth 2.0 da geliyor gibi gözüküyor

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
iyi para kazanmışsın aslında fena değil kazandıgın parayı sisteme yatırıp daha da yükseklere oynanabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eth madenicliği şu an çok mantıklı, eğer güzel bi ring kurup yatırımını yaparsan ileride getirisi çok güzel olacak. Ama ekran kartını nereden nasıl ve hangi fiyata bulacaksın orası muamma :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
2 tane rx580 8gb ekran kartı var psu yetersiz gelebilir diye düşünüyorum.
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
AYRICA HİVEOS KULLANIYORUM
Türkiyede yapmasi zor bir iş, ama ne zaman alirsan al aldigin ekran kartlari bile sürekli değerleniyor bence kripto piyasasinda güzel bir iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...