Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
fazlasiyla karşılıyor mu yanigünlük 4.5 dolar aylık elektrik 120tl falan geliyor
fazlasiyla karşılıyor mu yanigünlük 4.5 dolar aylık elektrik 120tl falan geliyor
elektrik faturasını zaten karşılıyor onda problem yok ama kuracağın sisteme bağlı olarak kazancın düşer veya artar.fazlasiyla karşılıyor mu yani
bro bu arada ayda değil toplam şuana kadar 7-8 ayda 10kabi bana sorarsan hiç durma ayda 10k kazandırıyosa daha ne
ethereum 2.0 beni biraz korkutuyor ondan dolayı kararsızımben olsaydım büyütürdüm dostum çünkü henüz daha madencilik bitecek gibi durmuyor
eyvallah kralelektrik faturasını zaten karşılıyor onda problem yok ama kuracağın sisteme bağlı olarak kazancın düşer veya artar.
Türkiyede yapmasi zor bir iş, ama ne zaman alirsan al aldigin ekran kartlari bile sürekli değerleniyor bence kripto piyasasinda güzel bir işMerhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
2 tane rx580 8gb ekran kartı var psu yetersiz gelebilir diye düşünüyorum.
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
AYRICA HİVEOS KULLANIYORUM