çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
video çok kapsamlı ve birazda benim sorduğumla alakalı değilbununla ilgili bir video var
tl yeni kur ve elektrik faturası hariç9-10 k tl olarak mı? tl ise yeni kurdan mı ? elektrik faturası falan hariç mi?
ethereum 2.0 stake leri başladı 2-3 yıla çıkar diye tahmin ediyorum ama 2.0 da madencilik yok olacak vs gibi söylentiler duymuştum onunla alakalı bilgin varmıbro, eth madenciliğinin bitme olasılığı çok yüksek bende şuan ethereum kazıyorum 3 kartım var fakat sistemi geliştirmeyi pek tavsiye etmiyorum çünkü piyasa da ekran kartı yok hepsi bitik durumda. Stoklara eklendiğinde de yamyam gibi kapıyorlar ekran kartlarını. He stok buldun alacaksın kart ama dolardan dolayı da aşırı pahalı zaten mh vermeyen kartlara o kadar para vermeye değmiyor açıkçası. Eğer 2. el alacaksan da karta güvenemiyorsun adamlar mining yapılmamıştır diyor teste bir sokuyorsun kart allaha emanet çıkıyor temiz kart buldun diyelim adamlar 0 dan daha pahalıya satıyorlar kartları. Ethereum 2.0 ın ne zaman geleceği belli değil 2022nin sonuna doğru diyorlar ama gelirler zaten yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Kendi fikrimce ben kartlara yatırım yapmaktan yana değilim.
Bro söylentiler var evet, bitme olasılığı da çok yüksek çünkü yeni madenciler katıldıkça gelirler düşüyor yeni madenci = gelir düşüşü şeklinde ilerliyor sistem. 2.0 da bir çok yorumcu bitecek filan diyor ama ne olacağını cidden bilmiyoruz. Ama kazım ethreumdan sonra devam edicek eth değilde farklı bir coin kazmaya devam edicez eth kadar kazandırır mı bilemiyorumtl yeni kur ve elektrik faturası hariç
Post automatically merged:
ethereum 2.0 stake leri başladı 2-3 yıla çıkar diye tahmin ediyorum ama 2.0 da madencilik yok olacak vs gibi söylentiler duymuştum onunla alakalı bilgin varmı
onun için herkes şimdiden rvn mininge başladıbro, eth madenciliğinin bitme olasılığı çok yüksek bende şuan ethereum kazıyorum 3 kartım var fakat sistemi geliştirmeyi pek tavsiye etmiyorum çünkü piyasa da ekran kartı yok hepsi bitik durumda. Stoklara eklendiğinde de yamyam gibi kapıyorlar ekran kartlarını. He stok buldun alacaksın kart ama dolardan dolayı da aşırı pahalı zaten mh vermeyen kartlara o kadar para vermeye değmiyor açıkçası. Eğer 2. el alacaksan da karta güvenemiyorsun adamlar mining yapılmamıştır diyor teste bir sokuyorsun kart allaha emanet çıkıyor temiz kart buldun diyelim adamlar 0 dan daha pahalıya satıyorlar kartları. Ethereum 2.0 ın ne zaman geleceği belli değil 2022nin sonuna doğru diyorlar ama gelirler zaten yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Kendi fikrimce ben kartlara yatırım yapmaktan yana değilim.
amozandan sipariş verMerhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
2 tane rx580 8gb ekran kartı var psu yetersiz gelebilir diye düşünüyorum.
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
AYRICA HİVEOS KULLANIYORUM
günlük 4.5 dolar aylık elektrik 120tl falan geliyorElektirik ne geliyor kral bende düşünüyorum ama kararsızım kazanç ne
abi bana sorarsan hiç durma ayda 10k kazandırıyosa daha neMerhaba dostlar, ben yıl başında belli bir sistemim vardı 1x RX580 li bir ekran kartıyla eth madenciliği yapmaya başladım yaklaşık 2-3 ay sonra 2. rx580 8gb ekran kartını aldım ve yaklaşık 8-9 aydır durmaksızın madencilik yapıyorum yaklaşık 9-10k para kazandırdı kripto olarak duruyor şuan. şöyle ki sistemi daha fazla geliştirip geliştirmemek konusunda kararsızım çünkü:
2 tane rx580 8gb ekran kartı var psu yetersiz gelebilir diye düşünüyorum.
ayrıca şuanda madencilik için kullandığım sistemi aşağıya bırakıyorum sizce sistemi geliştirmeli miyim veya ne yapabilirim fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sistemim:
2 TANE RX580 8GB
INTEL İ5 8600K
16GB RAM
CORSAİR VS600 600W PSU
ASUS PRİME Z370P ANAKART
AYRICA HİVEOS KULLANIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?