Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az çok takip ediyorsan piyasayı, ben 4 senedir ilgileniyorum bu olayla, artık çoğu coin için alıp 1 ,2 sene beklerim gibi bi hava olayı kalmadı, genelde yatırımlar günlük haftalık en fazla uzun vade de aylık olarak tercih edilir. Dominance değerleri giderek artıp rezervlerin tükeneceği bir düzlüğe gireceğiz.. bundan dolayı uzun vade de düşünülmemesi gerektiğini düşünüyorum
Etherium Uzun vade de yatırım tercihi için uygun değil
Etheriuma yatırım yapmak istiyorsan kısa vade de düşük yatırımlarla 3-4 günlük al sat ile kar yaparak olabilir bu iş
kripto paralara yatırım uzun vadeli bu saaten sonra biraz sıkıntı eğer iyi analiz ve sabrın varsa günlük alım satım yaparak güzel paralar kazanabilirsin ama uzun vadede tavsiye etmem
Burada her ne kadar nasihat niteliğinde bilgi versek de olayın iç yüzüne girip deneyim etmeniz gerekli.. genelde ben her coin için %10-20 kâr payı alıp çıkarım bu genelde 1 saatte olabiliyor 4 5 günde olabiliyor yeri geliyor 10 dk bile oluyor.. Nereye alım yapıp nerede stop olacağınızı bilmeniz grafik okumanız piyasayı takip etmeniz gerekli
Çoklu alabilirsen uzun vadede güzel kar yapılı neden yapılmasın. 2 sene önce 1000 iken 2 sene sonra 4 bine kadar çıkmış, grafiği incelerseniz az çok anlarsınız.