Knk konudan bağımsız ama birşey sorabilir miyimmodeme 2 kfa at duzelmesse kır
kanka ethernet kablosunu taktın değil miyes I connected it from the phone and downloaded it but I can't find the ethernet driver, can you post a link?
Takılı knkkanka ethernet kablosunu taktın değil mi
Knk pc yeni anakart msi b560m pro-eanakartın saglam olduguna emin miyiz
Telefondan kasama internet bağlantısı yaptim ve oldu güncelleme fln yaptim sonra kablodan oldu ama pubg mobile gameloop girince sunucu bağlantı hatasi verioAğ ayarlarını açıp bir bakarmısın
Denedim sorunu algiladi sonra sorun gidericiyi kapat dedimilk erişim olduğu için oluyor olabilir ilk ethernet taktığımda masaüstünde bende aynı durumla karşılaşmıştım sağ altta bulunan internete sorun gider yapıp denedin mi
sorun gider butonu çıkmadımı sorun algıladıktan sonra neden kapat dedinDenedim sorunu algiladi sonra sorun gidericiyi kapat dedim
Sorun gider yaptim sorunu buldugu an 2 secenek cikti sorun gidericiyi kapat bildirim gonder ciktisorun gider butonu çıkmadımı sorun algıladıktan sonra neden kapat dedin
sorun giderildi yazısı felan çıkmadı mı özelden ekran görüntüsü atar mısınSorun gider yaptim sorunu buldugu an 2 secenek cikti sorun gidericiyi kapat bildirim gonder cikti
Hayir onu demedi işte şu anda evde deilim gittigim zmn size ekran görüntüsü aticamsorun giderildi yazısı felan çıkmadı mı özelden ekran görüntüsü atar mısın
Bunu denedin mi ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu kur muhtemelen driverı kurulu değil. Öncesinde Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları kontrol et kabloyu takmana rağmen aşağıdaki ekte attığım Ethernet Controller yoksa driverı kurulu değildir.
tamam hocam özelden at sen bana eve geçince yardımcı olurumHayir onu demedi işte şu anda evde deilim gittigim zmn size ekran görüntüsü aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?