2 Şub 2016 #1 smackword S Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 39 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI Arkadaşlar öncelikle merhaba bugün ets2 de widows 7 çalışmayı durdu hatası alanlar için bir konu var.arkadaşlar bir program buldum demedim ve çalıştı ..d3d9.dll adı. bu hatta alanlar için çözüm olacaktır internete rahatlıkla bulabilirsiniz.
Arkadaşlar öncelikle merhaba bugün ets2 de widows 7 çalışmayı durdu hatası alanlar için bir konu var.arkadaşlar bir program buldum demedim ve çalıştı ..d3d9.dll adı. bu hatta alanlar için çözüm olacaktır internete rahatlıkla bulabilirsiniz.
2 Şub 2016 #2 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Teşekkürler yardımcı olduğun için. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Şub 2016 #3 SolomonChakir S White is destined to be dirty Black is to blame Seçkin Üye Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 395 Çözümler 10 Tepki puanı 17 Ödüller 7 10 HİZMET YILI Directx Yüklersen o DLL zaten oluşuyorr krdeşim + Bi Konuyu Düzenle istersen bi güzelleştir he kurban Oyla 0 Olumsuz oyla
Directx Yüklersen o DLL zaten oluşuyorr krdeşim + Bi Konuyu Düzenle istersen bi güzelleştir he kurban
3 Şub 2016 Konuyu başlatan #4 smackword S Üye Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 39 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI Cvp: RE: ets2 çalışmayı durdurdu hatası alanlar için. bu NickBeLiRSiZZ' Alıntı: Directx Yüklersen o DLL zaten oluşuyorr krdeşim + Bi Konuyu Düzenle istersen bi güzelleştir he kurban Genişletmek için tıklayın ... Kardeş direct un alakası yok .dll önemi Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: RE: ets2 çalışmayı durdurdu hatası alanlar için. bu NickBeLiRSiZZ' Alıntı: Directx Yüklersen o DLL zaten oluşuyorr krdeşim + Bi Konuyu Düzenle istersen bi güzelleştir he kurban Genişletmek için tıklayın ... Kardeş direct un alakası yok .dll önemi