Onaylı Üye
eu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
knk onu çok araştırdım parayı çekebilmek için paypal istiyor çoğu, önerdikleri şeylerde türkiyeye uygun degil. payoneer hesabı açtım onaylanmasını bekliyorum. türkiye hizmette veriyor önüme çıkan en iyi sonuç payoneer oldu paypal gibi bişeysitelerde paypal vs istiyorlar onu nasıl karşılıycaz peki global kartlar oluyor mu mesela visa vs
paypal kullanılmıyor nasıl çekeceksin parayıeu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
gamesepeti.com dan satabilirsin kardeşimeu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
gamermark mı ne bi site var orada satarsın ben 4-5 defa sattım sorunsuzeu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
g2geu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
? anlamadım
Yabancılara EUR USD uzerinden diyorgamesepeti.com dan satabilirsin kardeşim
shopierden sat benceeu west hesaplarımı yabancılara hangi sitede satabilirim. türkiyede ki siteleri biliyorum ama yabancılar için satabilecegim bildiğiniz bir site var mı ?
aga en az 50 yorum yapman gerek ve 1 hafta sitede aktif olman gerekKimse biliyor mu? Nasil "Onayli uye" olabilirim?
peki buradan satış yaparken kazancı usdt yada euro olarak yapabiliyormusun sadece yaabncı ulkelereYabancılara EUR USD uzerinden diyor