Euw ve TR için Ücretli script önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bana ücretli script önerebilir misiniz legit özelliği olan düzgün stabil çalışan software kısmı sürekli güncel olan bildiğiniz var mı toir lol script gördüm ama emin değilim fiyatı da ortalama bi script arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Toir script değildir kullanmayın kullandırtmayın eğer bütçen varsa git ls al onun dışında wsr kullan wsr gayet stabil bir script ve toir çöpüne göre gayet tabii ki bin kat daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Toir script değildir kullanmayın kullandırtmayın eğer bütçen varsa git ls al onun dışında wsr kullan wsr gayet stabil bir script ve toir çöpüne göre gayet tabii ki bin kat daha iyi
Bunların yanında en çok önerdiğin ls mi reis link var mı resmi sitesinin bide bu yabancı sitelerden aldığım mesela ls script Tr de de geçerli oluyor dimi

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bgx var ls var ve güncel olarak penta çok ideal

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
BGX en kalitelisi bence 13 dolar gibi bi fiyatı var diye biliyorum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ls dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardir :)
bildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedi :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eğer çok param var bütçe umrumda değil diyorsan private script öneririm: zenbot,bruhwalker,hanbot bypass
tabii bunları direkt olarak satın alamıyorsun, paran olsa da slotta yer olması lazım, slotta yer olsa da orijinal satıcıları bulman gerekiyor çünkü piyasadaki SATILAN bile çoğu script ya toir cr5k yada hanbot cr4k, eğer ki hiç biriyle uğraşamam o kadar da param yok diyorsan bgx, toir cr9k ikisi de tercihlerine uyuyor.
bgx alabilirsin. stabil, güncellemeler anında geliyor ve piyasadaki en iyi script
rtx piyasadaki en iyi scriptlerin yanından geçemez

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedi :)
yok kanka googleladim lol script diye. aynen sen biliyorsun. 300usd korede tercih edilen script bgxe erisemez tabii :) hayir bgxle oynamasam belki popularitesinden soylediklerini ciddiye alirdim. tabii scriptten beklentin elini spacede basili tutmaksa bilemiyorum.
Post automatically merged:

ha en rezil seyi de soylememisim, bgx hem paid hem haftalik ban atiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
bgx alabilirsin ama wsreborn gayet yeterli bir script oyun bilgin varsa rahat rank çıkarsın

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
eğer çok param var bütçe umrumda değil diyorsan private script öneririm: zenbot,bruhwalker,hanbot bypass
tabii bunları direkt olarak satın alamıyorsun, paran olsa da slotta yer olması lazım, slotta yer olsa da orijinal satıcıları bulman gerekiyor çünkü piyasadaki SATILAN bile çoğu script ya toir cr5k yada hanbot cr4k, eğer ki hiç biriyle uğraşamam o kadar da param yok diyorsan bgx, toir cr9k ikisi de tercihlerine uyuyor.

rtx piyasadaki en iyi scriptlerin yanından geçemez
doğru diyorsun dostum en iyileri neymiş onu kullanmaya başlayalım ozaman

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ls scripti resmi sitesini atabilecek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...