Uzman Üye
Dostum bence bgx fiyat performans açısından şu anda en iyi script sayılabilir
lifetime almazsan her ay tabii.bgx için 1 defa mı ücret ödüyoruz yoksa her ay mı
Evet ls aylığı 100$ internete yazınca çıkar sen başkalarına aldırış etme gerçekten bütçen varsa almanı öneririm internete yazınca çıkıyor zaten legendsense diyeBunların yanında en çok önerdiğin ls mi reis link var mı resmi sitesinin bide bu yabancı sitelerden aldığım mesela ls script Tr de de geçerli oluyor dimi
ls dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardir![]()
Kaan'ın söylediklerine ek olarak bunlar var mesela:bildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedi![]()
Reis pentasharp önerir misin yada daha uygun bi script çokta para vermek istemiyorum eu west içinEvet ls aylığı 100$ internete yazınca çıkar sen başkalarına aldırış etme gerçekten bütçen varsa almanı öneririm internete yazınca çıkıyor zaten legendsense diye
Kaan'ın söylediklerine ek olarak bunlar var mesela:
Zeitgeist, unrevelead, odin's, skillshot, bruhwalker ki zaten bunlar piyasada ki enler diyebilirim ls yi falan da dahil listeye diğerleri de priv zaten satışı yok adamlar kendileri veya arkadaşlarına kullandırtıyorlar
Pentanın bazı konularda iyi işlere imza atmadığı söyleniyor hocam ne kadar doğru bilemedim ama şikayet var hakkında bayaBgx var ls var ve güncel olarak penta çok ideal