Bunların yanında en çok önerdiğin ls mi reis link var mı resmi sitesinin bide bu yabancı sitelerden aldığım mesela ls script Tr de de geçerli oluyor dimiToir script değildir kullanmayın kullandırtmayın eğer bütçen varsa git ls al onun dışında wsr kullan wsr gayet stabil bir script ve toir çöpüne göre gayet tabii ki bin kat daha iyi
piyasadaki en iyi script mi? karsilastirmayi sadece bgx ve toir arasinda mi yaptin?bgx alabilirsin. stabil, güncellemeler anında geliyor ve piyasadaki en iyi script
hayır. daha iyisi varsa söyle dostum ama lütfen ls demepiyasadaki en iyi script mi? karsilastirmayi sadece bgx ve toir arasinda mi yaptin?
ls dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardirhayır. daha iyisi varsa söyle dostum ama lütfen ls deme
bildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedils dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardir
rtx piyasadaki en iyi scriptlerin yanından geçemezbgx alabilirsin. stabil, güncellemeler anında geliyor ve piyasadaki en iyi script
yok kanka googleladim lol script diye. aynen sen biliyorsun. 300usd korede tercih edilen script bgxe erisemez tabiibildiğin tüm scleri yazmışsın kanka . lt++'ı büyük ihtimalle erişemeyeceği için saymadım. slotted.cc bgxin kalitesinni yanına bile yaklaşamaz. hanbotta lasthit sorunu vardı 1 hafta boyunca düzeltilmedi
doğru diyorsun dostum en iyileri neymiş onu kullanmaya başlayalım ozamaneğer çok param var bütçe umrumda değil diyorsan private script öneririm: zenbot,bruhwalker,hanbot bypass
tabii bunları direkt olarak satın alamıyorsun, paran olsa da slotta yer olması lazım, slotta yer olsa da orijinal satıcıları bulman gerekiyor çünkü piyasadaki SATILAN bile çoğu script ya toir cr5k yada hanbot cr4k, eğer ki hiç biriyle uğraşamam o kadar da param yok diyorsan bgx, toir cr9k ikisi de tercihlerine uyuyor.
rtx piyasadaki en iyi scriptlerin yanından geçemez
fiyatlar nedir ortalama olarak? Bilgin var mı acabals dicem lt++, slotted.cc, hanbot. daha benim bilmedigim de illa ki vardir
lsdoğru diyorsun dostum en iyileri neymiş onu kullanmaya başlayalım ozaman
ls yi bilmiyorum ama bgx almak istersen google (masyaf) yazman yeterliLs scripti resmi sitesini atabilecek var mı
discordunu yaz atayım dostumLs scripti resmi sitesini atabilecek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?