Ev egzersiz Programı Önerirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
youtube sections, look that and enjoy

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga al odana barfiksi çek barfiksini şınav mekik oh mis

Üye
7 HİZMET YILI
kanka 2 senedır evde kendım sadece 5 er kıloluk dumbellarla calısıyorum bellı bır noktaya kadar kas buyumesı suruyor ama sureklı aynı agırlıkları kullandıgım ıcın sadece fıt kalmama yarıyor evde egzersız yerıne spor salonu en ıyı alternatıf

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka 2 senedır evde kendım sadece 5 er kıloluk dumbellarla calısıyorum bellı bır noktaya kadar kas buyumesı suruyor ama sureklı aynı agırlıkları kullandıgım ıcın sadece fıt kalmama yarıyor evde egzersız yerıne spor salonu en ıyı alternatıf
evde ağırlıkta arttırabilirsin salon en iyisi ama

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
impossible abs programını öneriyorum. iosda ve androidde olması lazım kırmızı bi logosu vardı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben telefondaki ev egzersizleri ekipmansız uygulamasını kullanıyorum gayet iyi bence denemelisin

Üye
5 HİZMET YILI
knkm ben senin yerinde olsam youtubeden izlerdim çünkü play storede olan spor egzersiz leri çöp youtubeden yap bence

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
home is ok but gym is must for fast growth

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ne egzersızı yapıcaksın onu acıklaman gerek oncelikle

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evde yer varsa bi tane sehpa al. Böyle oynar başlıklı. Yani 180 derece yatabilsin. 90 derece dikelebilsin. Birde ağırlık takılabilen dumbell al. Sonra dumbell press, İncline dumbell press, Overhead Press, dumbell fly, lateral raise, biceps curl.... vb vb bir sürü hareket var. Vücut ağırlığını önermiyorum gelişmek için gelişemezsin.

Üye
7 HİZMET YILI
evde yer varsa bi tane sehpa al. Böyle oynar başlıklı. Yani 180 derece yatabilsin. 90 derece dikelebilsin. Birde ağırlık takılabilen dumbell al. Sonra dumbell press, İncline dumbell press, Overhead Press, dumbell fly, lateral raise, biceps curl.... vb vb bir sürü hareket var. Vücut ağırlığını önermiyorum gelişmek için gelişemezsin.
oynar baslık benzetmesıne guldum :d

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
çok iyi oluyor televziyondan şu koronada çıktı ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum bu konunun şahı p90x. videolarını torrent sitesinden indirebilirsin. ekşisözlükte araştır bi. ama gerçekten zor bir program fakat videodaki adam tüm hareketlerin kolayını gösteriyor. pes etmezsen hayallerinin ötesinde sonuca ulaşırsın. bir araştır derim

Üye
7 HİZMET YILI
Kesinlikle ege fitness der susarım. Uyguladıktan sonra fark yaratıyor gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...