evde ağırlıkta arttırabilirsin salon en iyisi amakanka 2 senedır evde kendım sadece 5 er kıloluk dumbellarla calısıyorum bellı bır noktaya kadar kas buyumesı suruyor ama sureklı aynı agırlıkları kullandıgım ıcın sadece fıt kalmama yarıyor evde egzersız yerıne spor salonu en ıyı alternatıf
maddi durumum el vermediği için artıramadım acıkcasıevde ağırlıkta arttırabilirsin salon en iyisi ama
çantaya kitap doldur damacana kullan vs. bu tarz şeyler yapabilirsinmaddi durumum el vermediği için artıramadım acıkcası![]()
doğru söylüyorsun istedikten sonra yapılmayacak sey yokçantaya kitap doldur damacana kullan vs. bu tarz şeyler yapabilirsin
aynen devamlılıkta önemli afrikada adamlar nasıl spor yapıyor izle bakdoğru söylüyorsun istedikten sonra yapılmayacak sey yok
oynar baslık benzetmesıne guldum :devde yer varsa bi tane sehpa al. Böyle oynar başlıklı. Yani 180 derece yatabilsin. 90 derece dikelebilsin. Birde ağırlık takılabilen dumbell al. Sonra dumbell press, İncline dumbell press, Overhead Press, dumbell fly, lateral raise, biceps curl.... vb vb bir sürü hareket var. Vücut ağırlığını önermiyorum gelişmek için gelişemezsin.
aklıma başka bişey gelmedi Yanlış anlaşılmasın diye anlatmaya çalıştım sonraoynar baslık benzetmesıne guldum :d