Evade 3.0 İstiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bence şuan ki evade yeterli genel olarak her skilli dodgeluyor. 3.0 gelse de cok fazla bi değişkenlik göstereceğini düşünmüyorum.
destek ekine ricam sudur lütfen yetkilere ilertirmisin ;

Evade 3.0 skillerden kacarken tam keskin acılar kulanmak yerine daha insansı ve capraz acılar kulanıyorum benım gozlerımde ve adam kovalarken tam sağ kırıp devam etmek yerıne sol uste doğru capraz kosuyor ve geri kosmamıs oluyor ayrıyetten daha dogal duruyor birde su sıkıntı cıkıyor evet ama buda dodge mesafaseni kısaltıyor dıyeceksiniz evet bunuda 3.0 0 ms gecikme ile cok iyi cozmusler ve ayrıyetten skılın artık gecdigi yersedki skıl drawı arkasından kapanıyor buda evade için cok klas bir dodge saglıyor bence hanbot evadisini kopyalama gibi bir şey yapsanız cok iyi olur ama 3.0 ını

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
free scriptlerde en iyi evadeye sahip eğer bunun 1 tık üstü bir evade gelirse zaten bgx seviyesine çıkmış olur istese yapar mı left yapar ama uğraşmak istemiyor adam

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum evadeyi kapat da oyna bence kendin doclamaya calış sc ye alırşan iyice körelirsin sc nin olmadıgını düşün..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Biraz sizde oynasanız ya hani hilenin amacı birazcıkta oyun öğretmek yapabileceklerinizi göstermek bence şuanki evade yeterince yeterli.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
free scriptlerde en iyi evadeye sahip eğer bunun 1 tık üstü bir evade gelirse zaten bgx seviyesine çıkmış olur istese yapar mı left yapar ama uğraşmak istemiyor adam
best olmak varken neden istemsinki hileyi bu forumad geliştirilmiyor diye ibliyorum yabancı siteden linkleniyo-

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
best olmak varken neden istemsinki hileyi bu forumad geliştirilmiyor diye ibliyorum yabancı siteden linkleniyo-
hayır dostum yabancı siteler memoryden alıyor + olarak hileyi açtığında üstte kocaman zaten bu sitenin ismi var wsr tamamen lefte ait ve hileyi geliştirmek isterse en iyisini yapar bgx i falan geçer fakat adam yorulmuş bu işlerden sadece patch uptadesi atıyor :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
hayır dostum yabancı siteler memoryden alıyor + olarak hileyi açtığında üstte kocaman zaten bu sitenin ismi var wsr tamamen lefte ait ve hileyi geliştirmek isterse en iyisini yapar bgx i falan geçer fakat adam yorulmuş bu işlerden sadece patch uptadesi atıyor :)
dostım iyi güzel soyluyorsunda memoryhackers türk sitesi degil diye biliyorum siteyi de yazanlar bizim admınler degil sanırım madem o kadar yeteneği var sitedeki uyelerini kırmasın ve bunu bizim için top seviyeye cıkarsın ona minnettar oluruz etiket atın gorsun

@LeftSpace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...