Üye
evade 3 gerekli mi? şuan ki halinin pek bir eksiği yok.
destek ekine ricam sudur lütfen yetkilere ilertirmisin ;Bence şuan ki evade yeterli genel olarak her skilli dodgeluyor. 3.0 gelse de cok fazla bi değişkenlik göstereceğini düşünmüyorum.
best olmak varken neden istemsinki hileyi bu forumad geliştirilmiyor diye ibliyorum yabancı siteden linkleniyo-free scriptlerde en iyi evadeye sahip eğer bunun 1 tık üstü bir evade gelirse zaten bgx seviyesine çıkmış olur istese yapar mı left yapar ama uğraşmak istemiyor adam
hayır dostum yabancı siteler memoryden alıyor + olarak hileyi açtığında üstte kocaman zaten bu sitenin ismi var wsr tamamen lefte ait ve hileyi geliştirmek isterse en iyisini yapar bgx i falan geçer fakat adam yorulmuş bu işlerden sadece patch uptadesi atıyorbest olmak varken neden istemsinki hileyi bu forumad geliştirilmiyor diye ibliyorum yabancı siteden linkleniyo-
bedava kullanıyoz zaten bu istek biraz fazla olmuşD
reisler yapar diye düşünüyorumlegendsense başka bir dünya hocam ücret beklentisi olmadan öyle bir hizmet gerçekten çok zor
dostım iyi güzel soyluyorsunda memoryhackers türk sitesi degil diye biliyorum siteyi de yazanlar bizim admınler degil sanırım madem o kadar yeteneği var sitedeki uyelerini kırmasın ve bunu bizim için top seviyeye cıkarsın ona minnettar oluruz etiket atın gorsunhayır dostum yabancı siteler memoryden alıyor + olarak hileyi açtığında üstte kocaman zaten bu sitenin ismi var wsr tamamen lefte ait ve hileyi geliştirmek isterse en iyisini yapar bgx i falan geçer fakat adam yorulmuş bu işlerden sadece patch uptadesi atıyor![]()