Evade Ayarları Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar script kullanıp dia master eloda olan arkadaşlar evade için belli etmeyen bi cfg var mıdır elinizde varsa paylaşabilir misiniz birde syndra oynarken V tuşuna basılı tutunca veya space ile birini kovalarken kısacası space veya v tuşu ile komut verirken karakter çok titriyor bunun için bi ayar dosyası olan var mı şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum cfg belli etmemene yardım etmez legit ayarları youtubede mevcut oradan bakabilirsin

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evadede titremeyen cok zor yapsan bile genede anlarsan en temizi evadesiz oynamak veya humanizer ayarları forumda var araştır

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Evadede titremeyen cok zor yapsan bile genede anlarsan en temizi evadesiz oynamak veya humanizer ayarları forumda var araştır
sorun evade değil normal combo veya harras yaparken adamı kovalarken karakterin titremesi ve ekstra olarak legit evade ayarı arıyorum normalde dia master eloda zaten evade kapatıp only dangeous ayarını açıyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka master eloda sc neden kullanıyorsun ban yememe şansın yok

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sorun evade değil normal combo veya harras yaparken adamı kovalarken karakterin titremesi ve ekstra olarak legit evade ayarı arıyorum normalde dia master eloda zaten evade kapatıp only dangeous ayarını açıyorum
evade noluyordu ne işe yariyor o bilgi verirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende script kullanmaya başlamadım nasip olursa bende başlayınca yardım istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...