Evcil hayvan bakmak için ne kadar bütçeye ihtiyacım var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Patilerinizi sabun ve suyla yıkamayı seçerseniz, hayvanın herhangi bir dermatolojik sorun geliştirmemesi için onları çok iyi kurutmak önemlidir. Veteriner hekim Cinthya Ugliara için, Dr. Mei, evcil hayvanlar için ıslak mendiller veya kuru banyo solüsyonları güvenli hijyen için iyi seçeneklerdir.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum eğer kedi alacaksın ilk ay 4-5 Bin arası gidiyor sonraki aylar bu 1-2 ye düşüyor çünkü tüyleri dökülmesin diye pahalı mamalardan yemeleri gerek. Sorumluluğunu alabileceksen ve maddi durumun varsa sahiplen.
hocam okadara gerek yok ne yaptın ilk 3 ay sancılı gezer oda maddi olarak değil maksimum cebinden ayda 1.500 tl çıkar (Kedi besliyorum )

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
hocam okadara gerek yok ne yaptın ilk 3 ay sancılı gezer oda maddi olarak değil maksimum cebinden ayda 1.500 tl çıkar (Kedi besliyorum )
Hocam cümleyi eğer dikkatli okursan aynı şeyi dedim ilk ay 3-4 bin gider diğer aylar 1-2 demişim :D

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hayvana göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bütçe olarak ne kadar ayirabiliceğin değil de ayirabiliceğin zaman önemli onu düşün bütçe illaki toparlanir

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hayvana göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3-5 bin arası ne olduğuna göre değişir.

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam aylık yemeğini vitaminlerini bakımlarını yaptirabiliyorsan al hocam 15 gün sonra bakamayıp sokağa atmayında

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aslında hepsi zahmetli ben 2 kedi besliyorum kaliteli mama kullanmaya çalışıyorum aşılar vs ortalama aylık 1000 tl gidiyor ama ilk defa besleyeceksen kedi önerimdir çok fazla uğraştırmaz her gün dışarı çıkar tuvalet sorunu vs hiç yok

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
hangi hayvanı besleyeceksin ? petshoptan mı alacaskın sahiplenecek misin?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Besleyeceğin hayvana göre değişir kanka, ben kedi besliyorum uygun fiyatlı mamada kulllansan aşısı vs binlik olursun.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
maaşın 5-7 bin olsa en az beslersin çok rahat benim kedim var mesela

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
2000+ rahat vardır sıfırdan başlıcaksan balıkla başlamanı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evcil hayvanına, onun ırkına ve senin oturduğun yerin iklimine göre çok değişir. Mesela Antalyada husky beslenmez, istanbulda Sfenks beslenmez...

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
scottish besliyorum evde küçük kızım var kızın masrafindan daha çok gerisini sen hesapla 😂

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Kanka ne hangi hayvanı besliycen bide o hayvanın hangi türünü beslicen ama aylık nerden baksan 300-400 arası tutar benim 3 tane kanaryam için durum bu

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka öncelikle evcil hayvan bakıcaksan o hayvanı bir kardeşin gibi görmelisin . bundan dolayı baktığın evcil hayvanın türüne göre bütceni düşünmemen lazım mesela kedi kopek gibi hayvanlar bakıcaksan bu hayvanların 3 ayda bir düzenli aşısı var mamaları var hastalanırsa veteriner masrafları var vs vs .. kus balık kaplunbağa bakıcaksan maliyet de düşer gibi gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...