Evcil hayvan bakmak için ne kadar bütçeye ihtiyacım var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba dostum ne sahiplencegini söylememişsin fakat ben örnek vereyim kedi almak istiyorsan ilk ay aşıları lüks mama almak şart bu arada tüyleri dokulmasın ve karnı şişmesin diye en az 2 bin 3 bin gidiyor ortalama kumları falan da içinde sonra ki aylar bine falan düşüyor ama sakin kaliteli mamadan vazgeçme

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Beyler bende köpek almak istiyorum. Yardımcı oalbilir misin. Para vermek istemiyorum sokak köpeği sahiplenmek
istiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kuş için söyleyeyim. tırnak ve gaga harici pek veterinerlik durumu yok hastalık falan diyeceksekte vitaminleri var zaten

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bizim kedi en iyi mamadan da yese kuru mama da yese çakma her türlü döküyor o tüyü ya en azından köyde bahçeli evde olduğundan eve dökmüyor

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum keşke hangi hayvan olduğunu söylesen işimiz daha kolaylaşırdı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sana tavsiyem önce bi alerji testi yaptırman. Benım kedım var ama kediye aşırı alerjım varmış. öyle kedıyle durunca hapsırık oksuruuk olmuyodu. cıgerlerıme etkı etmıs suan astım hastası oldum bu yuzden

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
besliyeceğin hayvana bağlı ama kedi daha az masraflı bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kedi alabilirsin ancak sadık bir hayvan istiyorsan güzel cins olan bir köpek alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Köpek beslemek yorucu hergün dışarı çıkarman gerekiyor ve etrafı parçalayabilir ama kedi alırsan çok iyi olur beslemesi kolay sokak kedisi alırsan büyük ihtimal etrafı parçalar ve etrafa pisletir ama ev kedileri çok iyi tek sıkıntıları tüy dökmesi ev kedisi olarak genelde british alırlar

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Köpek ve kedi bakımı ek olarak köpeğin boyutuna göre bakımı çok daha farklı ücretlere çıkıyor. Ne bakmak istediğini belirlersen daha iyi fikir oluşturursun kafanda.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu devirde sağlıklı bir şekilde hayvan bakmanın maliyeti aylık minimum 2-3k arası. bende 2 tane köpek var her ay en az 3k param gidiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
O sana kalmiş Birşey Ama Evin İçinden Geçer

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
aklındaki hayvan kuş falansa bakımı kolay ama kedi ve köperklerin bakımı ve maliyeti fazla

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
aylık 2bin tl gibi bir miktar vereceksen sahiplen veremeyeceksen hiç gerek yok

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
hangi evcil hayvanı bakmak istiyorsun? aşılarını yapıcaksın iş dış parazitlerini yapıcaksın mamalarını kaliteli ve ölçülü koyacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle zaten biliyorsun fakat evcil hayvan beslemek cidden sorumluluk gerektiriyor ve açıkcası baya bir para gidiyor malesef benim obez kedime aylık 1.5k ya yakın para gidiyor helali hoş olsun tosunuma

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Bu dönemde zor, ilk aldığın zaman baya para gidicek 2k falan ama sonradan rahatlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bakımı en basit hayvan kesinlikle kedi 1.5kg mamasını 100tlye alıyorum bir ay kadar gidiyor kumu da keza 6kg 50tl civarı o da bir ay gidiyor. Kedini sokaktan alırsan iç dış parazit kuduz yaptır sonra da üç altı ay arasında bir iç parazit hapı tuttur. Dışarı çıkarmayacaksan başka aşısına ihtiyacın yok. Kalanı kendi keyfine kalmış yatak mı alacaksın tuvalet kabı mı mama kabı mı yoksa hepsini pratik çözümler ile mi halledeceksin sana kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...