Ultra Üye
Bizim kedi en iyi mamadan da yese kuru mama da yese çakma her türlü döküyor o tüyü ya en azından köyde bahçeli evde olduğundan eve dökmüyorDostum eğer kedi alacaksın ilk ay 4-5 Bin arası gidiyor sonraki aylar bu 1-2 ye düşüyor çünkü tüyleri dökülmesin diye pahalı mamalardan yemeleri gerek. Sorumluluğunu alabileceksen ve maddi durumun varsa sahiplen.
besliyeceğin hayvana bağlı ama kedi daha az masraflı benceİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
aklındaki hayvan kuş falansa bakımı kolay ama kedi ve köperklerin bakımı ve maliyeti fazlaİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
hangi tür bi hayvan alıcagına baglı degısırİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
hangi evcil hayvanı bakmak istiyorsun? aşılarını yapıcaksın iş dış parazitlerini yapıcaksın mamalarını kaliteli ve ölçülü koyacaksınİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Öncelikle zaten biliyorsun fakat evcil hayvan beslemek cidden sorumluluk gerektiriyor ve açıkcası baya bir para gidiyor malesef benim obez kedime aylık 1.5k ya yakın para gidiyorİyi günler evcil hayvan bakmak istiyorum bunun için aylik bakimi için ayirmam gereken butce veteriner ile ilgili ne yapmam gerektigi tarzında bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?