Evcil Hayvan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
en son scottish alıyodum güme gitti anlamadım bi baktım yok alıyodum ama her şeyi hazırdı onları da alıyodum ama yok ara sıra eve gelip giden tekir besliyorum sadece

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
4 kedim var birinin tek gözü kör biri yaşlı diğeri çalındı ötekisi adi

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sadece muhabbet kuşu var onuda pitbull gibi eğittim kafesine yaklaşanlara saldırıyor :D

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben bi ara kedi ve balık besledim şimdi Kediyle Tavşan besliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hazır onaylı üye olmama az kalmışken biraz sohbet edelim istedim. Ben hayvansever bir insan olarak
-setter av köpeği
-4 tür karınca
-crested gecko(kertenkele)
besliyorum sizde ne var ne yok ? :)
aga sizin ev hayvanat bahçesi galiba :D bira ara kuş beslemiştim birde kedim vardı nazlı diye rahmetli oldu :(

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hazır onaylı üye olmama az kalmışken biraz sohbet edelim istedim. Ben hayvansever bir insan olarak
-setter av köpeği
-4 tür karınca
-crested gecko(kertenkele)
besliyorum sizde ne var ne yok ? :)

Tebrikler hocam bizimde köpeğimiz olsun istedik ama yaşam şartları Uygun değil maalesef

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bir kedim vardı nasıl özlüyorum. Aile evine gelince diğer ev arkadaşıma bırakmak zorunda kalmıştım.

ʏᴀşıʏᴏʀᴜᴍ öʏʟᴇᴄᴇ ʜᴀꜱʙᴇʟᴋᴀᴅᴇʀ
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Valla bizimkilere sorarsan beni gösterirler aha bunu besliyoruz diye :D canım dostum arkadaşım dünyalar güzeli bir golden besliyordum fakat evimizin yıkılma kararı alınınca ayrılmak zorunda kaldık sahiplendirdim. Ne zormuş ayrılık be hala gözümün önüne gelir sanrı gibi sahneler bide arada bi odama girerken sanki o içerideymiş hissiyatı var bırakmadı yakamı bi türlü :) hayat böyle ne getiriceğini bilemiyorsun ama çok şükür gönlüm rahat şu an nerede nasıl bir yaşam sürdüğünü biliyorum ve mutlu prenses :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...