- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
8saat yeterli yani ?
teşekkür ederim dostumZayıflamak istiyorsan ilk kalori hesaplaması yapmalısın boy kilo indeksine göre,uyku düzeni ve bazal metabolizmada etkiliyor bunları tabi. Günlük kalori miktarını öğrendikten sonra,bu kalori miktarını aşmadan öğünler düzenleyebilirsin kendine
hocam vücut ağırlı ile pek birşey yapamıyorum malesef fakat 5 tane çekebileceğimi düşünüyorum.Reis Akşamları 4 set şınav çek barfiks triceps mekik jumping bunları yap
hocam triceps yapabılırsın sınavdan baska mesela 5 litre bidon al kaldır indirteşekkür ederim dostum
Post automatically merged:
hocam vücut ağırlı ile pek birşey yapamıyorum malesef fakat 5 tane çekebileceğimi düşünüyorum.
hocam triceps yapabılırsın sınavdan baska mesela 5 litre bidon al kaldır indir
tamam hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve bilgidlendirdiğiniz için iyi günler deneyeceğim söyledikklerinizi8 saat idealdir ama kesinlile 12-4 arası uykuda olman lazım
bi kaç önerdiğni program var mıPlay marketde cok iyi programlar vardır. ekipmansız da spor yapılır arkadaşlar
o zaman su şişeleri ile bazı hareketler söyliye bilirim
tabi Play markete ev egzersizleri yaz ve şınav çeken erkek fotosu var onu indir ben kulanıyorum baya da etkilibi kaç önerdiğni program var mı
tamam dostum teşekkür ederim indirip denicemtabi Play markete ev egzersizleri yaz ve şınav çeken erkek fotosu var onu indir ben kulanıyorum baya da etkili
spor saglıkdır ihmal etmetamam dostum teşekkür ederim indirip denicem