Evden kaçıcam tam bir plan yapmadım yardımcı olurmusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ev sana ait olmadığı sürece böyle bir mazeraya atılamnıtavsiye etmem. Bugun evet aranız iyi olabili ama yarın başkabir durum gelişebilir. Ev kiraları Manisada bile ortalama 8 - 16 arası bazı yerlerde daha fazla. Maalesef 35 k şu an pek bir büyük miktar değil bir de tek olsan çık hayatını zaten kazanabiliyorsun derdim ama kız arakadını da alıyorsun bu daha büyük sorumluluk. Bence tek git ortamı kur eve de bk diğer durumlara da uygun ise onu da alır gelirsin.
800 liraya 2+1 ev buldum eve baktım geldim gayet güzel biraz merkezden uzak ama iş imkanı çok tam para biriktirmelik bir yer
Post automatically merged:

kaçıncı katta oturuyorsun eğer alt katlardaysan atlayabilirsin odanin camindan
Ben eve 3 gün gelmeden arayan olmaz tek sorun evden çıkmak değil farklı bir şehre adım atınca olucak olan olaylar

800 liraya 2+1 ev buldum eve baktım geldim gayet güzel biraz merkezden uzak ama iş imkanı çok tam para biriktirmelik bir yer

Ben eve 3 gün gelmeden arayan olmaz tek sorun evden çıkmak değil farklı bir şehre adım atınca olucak olan olaylaev ev 500 dü 800 oldu pek sorun değil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cidden 21 yıldır birlikte olduğun ailen ile bağları kopartmak istiyormusun önemli olan bu onun dışında baskıdan kurtulman iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
işin varsa gitmen daha doğru ama işin yoksa önceden bir iş bulup öyle git bence allah yardımcın olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
abi eğer işin hazırsa gidiceğin yerde git ilk 6 ay zorlanırsın ama sevgilin senle gelirse onunda çalışması gerekir bence kaç git evinden 21 yşaındasın bu yaşında hayata atılmıcaksan kaç yaşında atılcaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence adanaya kaçabilirsiniz hem herşey bedava burda 5.000tl saat alırsın 25.000tl'lik çalarsın manitaya da güzellik yaparsın kendinede <3

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kral bence ön yargılı olma yaşın genç annen a diyordur sen b anlıyorsundur tabi ülkemizde ne anne babalar var bilemeyiz sen bence problemi kendinde ara birazdaha tart kafanda eger gerçekten dışardaki normal bi insandan farksız geliyorsa annen baban - bence gayet ev kiran düşük cıkarsın bi işe girsen gayet kalkınırsın lakin kız arkadasını götürüpde başına dert alma derim çünkü büyük sorumluluk zaten 0 ken gidiceksin bide onun masrafları ve problemlerini düşünürsen kafayı yersin sonra tekrar eve gitme kararı alırsın bu sefer daha cok 0 olursun bilgin olsun bence ilk önce sen git düzenini kur zaten ondan sonra gerisi gelir kral. hayatta başarılar.

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
abi 21 yasına gelmıssın bence kacma artık yanlıs anlama ama iş işten geçmiş reis :DD

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kız arkadaşım da seninle aynı durumda şimdi bir işe girdi çalışıyor para biriktirip birkaç ay sonra gitmeyi planlıyor orda bi ev tutup işe girip bi düzen oturttuktan sonra zorlanacağını düşünmüyorum evde ailenle kalıp hayatını mahvetmektense kendi ayaklarının üstünde durabilmenin hazzını yaşarsın en azından. üstelik kız arkadaşında gelirse seninle yanlız da hissetmezsin aslında çoğu gencin hayalini yaşamış olursun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence kaçma ama sen bilirsin

bence kaçma ama sen bilirsin

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
reis öncelikle 500 lira kiralık ev nasıl buldun şaşırdım ama sana önerim evden kaçıcaksan bence direkt ülke değiş ama kararlıysan değilsen boşver kal evinden

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
kaçma işini iyi düşün sakin bir biçimde düşün benim ailemde bana karşı çok kötü laflar söyledikleri oluyor fakat ben bir odaya geçip kendimi sakinleştiriyorum onları duymayacak şekilde faydasıda oluyor yani sakin düşünmen gerek
allah yardımcın olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...