Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
digitürk'e başvurabilirsin bir arkadaşım orada evden çalışıyordu, gece ve sabah arası vardiyadaydı maaşı da asgari ücretten bir tık yüksekti. çalışma esnekliği sayesinde ayrıca kendine vakit ayırabiliyordu.
Yazılım öğrenmeni tavsiye ederim yazılım kodlamalarını yapıktan sonra ve bu işi gerçekten iyi yaparsan senin kolundan tutmayacak insan yok dünyada yazılımı çok profosyonel bir şekilde bilen kişiler çok az çünkü herkeste yazılım bilip ne yapıcam diyip geçiyor ileriyi düşünemiyorlar yazılım demek herşey demek şuan bu yazıyı yazabiliyorsam yazılım sayesinde
İnternetten çevirmenlik yapmak gayet mantıklı ben de düşünüyorum aynı şeyi fakat nereden yapıldıgını vs. bilmiyorum sadece önerim çevirmenlik bulursan eğer ilgini çekerse beni de bilgilendir
Kanka merhaba öncelikle upwork da düzenli çalışabilirsin kendı yeteneklerıne gore bir iş bulursan sana düzenli dolar olarak para veriyolar mesela ben bir logo yaptım 80 dolar kazandım