Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eu westte plat1-elmas arasında çoğu zaman banlanıyor banlanmadığı zaman ve karşısı aldığı zaman bir anda oyundan soğuyorum.Evelynn için bir maçta 18 kontrol totemi almışlığım var
tek çözüm takımcak kontrol totemi alıp kitle kontrol zincirinden çıkarmadan öldürmek
Eve main sayılmam, 92k evelynn'im var. Hep merakımdan oynamışımdır. Eve görünce karşısına hecarim alıyorum yok oluyor. Genelde early game'i güçlü; Olaf, Warwick, Kindred, Hecarim gibi herolar ile basitçe ormanına girip yok edebiliyorsunuz. He bir de uyarayım. Ben evelynn oynarken rakip takımdaki jungler bota veya topa gank atarsa ben 6 olmadan önce, ters yönündeki jungle'ına çöküp ne var ne yok alıyorum. Evelynn için şöyle bir kural koydum: 7. dakikadan önce 6 level olabilirseniz doğru zamanda doğru yerde ve pozisyonda oynarsanız kasıp taşırsınız. Oyunlarımın çoğunda 15+ kda ile oynuyorum. Late'e kalsa da kalmasa da jungle eşyası + rabadon + mejai ile ortalama 20. dakikada 550 ap oluyorum. O dakikada o ap ile yok ediyorum. Yukarıda yazdıklarımı yaparsanız, belli mi olur oyunuma gelirsiniz kastırmazsınız beni