Üye
Ben normalde yasuo ve vlad oynuyorum ama yasuo hiç denemedim script ile oynayan varmı?
Onu ayarlarız kolay iş komboları önemli olan değil mi sen oynadın mı?Yasuo güzel ama bide görüş olmayan yerden gelen skillere w atmasa
Tamam baya kişi güzel diyor bende yasuo deniyim bariyasuo gayet güzel oluyor
Adc sarmıyor kanka destek oynayasım var birde yasuo destekte zor script anlaşılmasıYasuo denemedım ama ez berbat olmus begenmedım benım fıkrım sivir mükemmel oluyor adc oynayacaksan
Kanka bende bayadır oynamıyorum unuttum denemek lazım şu an league of legends güncelleme atıyor büyük ihtimal destek kasıcam çok riski yok destekteAnladım kral eğer bu sciript çözdüysen bana bi yardımcı olurmusun sana zahmet
Zaten ana hesapta denemem küçük bir hesabım var 10 seviye onda kasıcam bakalım nereye kadar gideceğizYasuo bence gayet güzel oluyor yani kullanışlı, ama Script, plat seviyesinde oynuyor. Plat üstüne çıkamazsın.
ayn aga girdim maça 11/20/7 gittimYasuo denemedım ama ez berbat olmus begenmedım benım fıkrım sivir mükemmel oluyor adc oynayacaksan
Sc ile oynadım diyor eleman sen nasıl sc ile oynadın.ayn aga girdim maça 11/20/7 gittim