Ne biliyim kanka mesela sinirli olduğu bir anda laf yapsa hani ne kadar maaş kazanıyorsun evi ben geçinidiriyorum gibisinden insanın gururu incinir yahayır daha çok işime gelir .d
kanka bu olay bızım ulkemızde var bu bızım toplumsal sorunumuz olabilir yani kardeşim herkezin maaşı aynı olucak diye bi kural yok seninde maasın evlendiğin kadından fazla olabilir onundamı gururu ıncınıyor bence cok yanlıs bir düşünceNe biliyim kanka mesela sinirli olduğu bir anda laf yapsa hani ne kadar maaş kazanıyorsun evi ben geçinidiriyorum gibisinden insanın gururu incinir ya
Doğru dedin abi bu dediklerin yoksa zaten paranın lafı da olurHayır etkilemez hiç bir şeyi aksine paranız daha çok olur varmı bundan güzel bir nokta aman saygı olsun güven olsun gerisi boş.. iyi geceler kardeşim
evlenecegin kadının kişiliğine bağlı eğer bir işte calışan kadın bişey aldıgında sana sormadan almıyorsa o para benim demiyorsa problem yok ama öyle bişey varsa kadın bildigin senin işini kücümsüyor o karıyla bir hayat yaşmaya değmezHayırlı geceler arkadaşlar sizce eşiniz olacak kişinin sizden fazla maaş alması sizi negatif anlamda etkiler mi ?
Vallahi haklısın ömür geçmez işin özü o halde karşımızdaki insanın tamamen karakterine bağlıevlenecegin kadının kişiliğine bağlı eğer bir işte calışan kadın bişey aldıgında sana sormadan almıyorsa o para benim demiyorsa problem yok ama öyle bişey varsa kadın bildigin senin işini kücümsüyor o karıyla bir hayat yaşmaya değmez
bu devirde evlenmek icin acele etmeye gerek yok 30 yaşında evlen erken evlilik iyi değilVallahi haklısın ömür geçmez işin özü o halde karşımızdaki insanın tamamen karakterine bağlı
Evlenmeden anlamak lazım oylesinide o kadar masraf ne olur sonra amanevlenecegin kadının kişiliğine bağlı eğer bir işte calışan kadın bişey aldıgında sana sormadan almıyorsa o para benim demiyorsa problem yok ama öyle bişey varsa kadın bildigin senin işini kücümsüyor o karıyla bir hayat yaşmaya değmez
Öncelikle rankın hayırlı olsun farkettiysen gözümden kaçmadı .d gururum incinmez zaten seçtiğin kişi öyle bir zihniyete sahipse başta yanlış yaptın köle hayatı yaşarsın, ama beni etkilemez yani daha çok tebrik ederim.Hayırlı geceler arkadaşlar sizce eşiniz olacak kişinin sizden fazla maaş alması sizi negatif anlamda etkiler mi ?
Teşekkür ederim dostum saol süper üye olduk emek ettik ama valorant hilesini kullanamıyorum windows sürümüm uyumsuzmuş ne yapıcam hiç bilmiyorum çözüm bulamadımÖncelikle rankın hayırlı olsun farkettiysen gözümden kaçmadı .d gururum incinmez zaten seçtiğin kişi öyle bir zihniyete sahipse başta yanlış yaptın köle hayatı yaşarsın, ama beni etkilemez yani daha çok tebrik ederim.
Windows sürümünü değiştir valla benim rankada az kaldı.Teşekkür ederim dostum saol süper üye olduk emek ettik ama valorant hilesini kullanamıyorum windows sürümüm uyumsuzmuş ne yapıcam hiç bilmiyorum çözüm bulamadım
Nasıl değiştiricemWindows sürümünü değiştir valla benim rankada az kaldı.