Evlilik olmadan cinsel ilişkiye girmek zina mı oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben bundan bir kaç gün önce bir kız ile cinsellik yaşadım fakat yaptığım şey, aslında evlenmeden önce tecrübe edinmek üzerineydi. Benim yaptığım şey zina mı oluyor? Ne oluyor? Bilemedim. Araştırıyorum bir yerde zina değil, bir yerde zina yazıyor. Yardımcı olur musunuz? Eğer yaptığım şey zinaysa ne yapmam gerek? İnternet üzerinde zina yapan kişiye 100 kere sopayla vurun gibi şeyler yazıyordu, bilmiyorum. Yardımcı olunuz bana.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Şöyle bir mesaj buldum işine yarabilir : Zina eylemi Türk hukuk sisteminde belirli bazı sonuçlara yol açabilmekte olsa bile eskiden olduğu gibi Zina bir suç değildir. Her ne kadar Türk Ceza Kanunu’nda suç olarak sayılmasa da toplumun içinde bulunduğu ahlak, görgü ve din kuralları; kimi zaman zinayı ayıp veya günah olarak nitelendirmektedir. Bu eylemi yapan kişiyi, hapsedemese veya para cezasına tabi tutamasa bile toplumlarından, arkadaş çevrelerinden aforoz etmek, uzaklaştırmak gibi yaptırımlara çoğu toplumda rastlanılmaktadır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bunu demek bana düşmez ama bence böyle şeylere fazla kafa yormayıp hayatını yaşamalısın 100 sopa falan nedir ya

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bence zina oluyor ama keyfini çıkarmışsındır yapacak birşey yok artık tövbe etmekten başka

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
islamiyet üzerinden gidecek olursak eğer allahın affetmiyeceği bir günah yoktur zaten bir kaç gün önce gidiyim mi gitmiyim mi gibisinden post paylaşmıştın içinde pişmanlık varsa ve bunun üzerine cidden şükür namazı kılarsan bol bol dua edersen takdiri allahın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
dini nikah yapilmamış biriyle ilişkiye girmek kesinlikle zinadır.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bizler hayvan degilizki her onumuze gelen dişiyle ciftleselim. Duygular ve özellikle kanunlar neticesinde zina oluyor

Üye
2 HİZMET YILI
sanırsam öyle ama birbirlerini seviyolar belki çevresi izin vermiyor bu yinede zina olurmu ki

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dini açıdan evet zina inanmayanlar için ise değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...