evrimağacı vs savaş cebeci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
savaş cebeci ezildi gündemde kalma çabaları diye yorumladım ben ama bakmak lazım tabii :brainfree:

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam zaten herşey meydanda kimin sozunede inanacigimizda kimin zeki oldugununda biri bilim adami diğeri motivator

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Savaş cebecinin son çırpınışları bence bunlar. Önce Jahrein şimdi Evrim ağacı... Ben olsam sosyal medyadan çekilirdim artık.

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
savaş cebeci video çekmişti “bir şeyi yeterince basit anlatamıyorsan sen de bilmiyorsundur” diye videosuna da uydurma Einstein sözü eklemişti. Evrim ağacı da videoyu ss alıp üzerine madde madde cevap yazmıştı ve Einstein’da böyle bir şey dememiştir zaten diye not düşmüştü. Onun üzerine sindiremeyip bu videoları çekmiş
savaş cebecinin kudurması:
evrimadam,çağrı mert bakırcı'ya bayılıyorum zaten konuşmaya gerek yok
türkiyede harcanıyor zaten amerikada,yabancı ülkelerde olsa nerelere gelmişti kim bilir.

jaho bunu bitirdi zaten 1 aydır kaç kere üstüne toprak attı nasıl hala video çektiğine bile inanmıyorum
insanda az utanç olur kaç kişinin fikir,düşüncesiyle oynamıştır video,motivasyon konuşmalarıyla
evrim ağacı tekler aga

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu savaş hocayıda anlamıyorum susmanın en büyük erdemlik olduğunu ne zaman anlıcak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...