Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Excalibur E600 Sistem Aldım Bu Sistem Geldiğinde Driverler Hazır mı Olur Yoksa Kurup Güncellemem Gerekirmi Eğer Kurup Güncellemem Gerekirse Birisi Bana Yardım Edebilirmi Teşekkürler
Freedos mu yoksa Windows var mı onu aciklasaydin keşke büyük ihtimal freedos yani herşeyi kendin kurman lazım ve yanında gelen CD olur onun içindeki driverleri kurmani önermem çünkü eski olma ihtimali yüksek bios guncellemesini kendi sitesinde indirip diğer driverleri de kendin indirmen gerekecek misal realtek ses mi yoksa özel bir kart mi var ona bakman lazım bende nahimic var onu indirdim ve ekran kartının Nvidia sitesinden güncel driver indir ve chipset leri indir anakartin bunları youtubede bir sürü video var araştır bulursun.
Sisteminiz FreeDOS gelmezse driverlarınız güncel ve yüklü olarak gelecektir.
Sisteminiz FreeDOS geldiyse temiz bir Windows 10 kurulumu yapıp Casper'ın kendi sitesinden veya kendiniz internet üzerinden driverlarınızı güncelleyebilirsiniz.
Windows'u kurduktan sonra zaten windows 10 gerekli olan bütün yazılımları yükleyecek. Sana bir kaç tane driver yüklemek kalacak onlarıda halledersin bence. Driver haricinde bazı Frameworkler kurulmuyor onlarıda kurman gerek.
Hocam Freedos ise baştan kurmanız gerekecek, Ekran Kartı driverını Nvidia'dan çok kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Diğerlerini ise Driver Booster kullanarak hızlıca yükleyebilirsiniz.