Undervolt yapabilirsin işlemciye de her laptopta olur mu bilemiyorum. Ben 2 hafta önce Excalibur g900 aldım gerçekten pişmanlık. Excalibur serisinde çok can sıkıcı bir ısınma problemi var ve hal böyle olunca da oyunlarda segmentine göre düşük kalıyor.
sistemi zorlayan oyunlardan bence normal
laptoptur hocam ısınır bir çözüm bulmanız sadece ek soğutu almak olur.Excalibur G770 oyun bilgisayarım var. Intel i5 11400H işlemci, 8 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı var. Apex Legends oyununa girince çok fazla ısınıyor. Önerebileceğiniz sistem ayarları var mı? Bilgisayarın ısınmasını nasıl önlerim?
Oyun bilgisayarınızın ısınması, oyun oynarken normaldir ve çoğu oyun bilgisayarında görülebilir. Ancak, ısınmanın çok fazla olması, bilgisayarınızın performansını ve ömrünü olumsuz etkileyebilir. Aşağıdaki önerileri deneyebilirsiniz:Excalibur G770 oyun bilgisayarım var. Intel i5 11400H işlemci, 8 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı var. Apex Legends oyununa girince çok fazla ısınıyor. Önerebileceğiniz sistem ayarları var mı? Bilgisayarın ısınmasını nasıl önlerim?
ısınması normal ama nvidia falan indirip optimizasyon yapabilirsin belki geçerExcalibur G770 oyun bilgisayarım var. Intel i5 11400H işlemci, 8 GB RAM, GTX 1650 ekran kartı var. Apex Legends oyununa girince çok fazla ısınıyor. Önerebileceğiniz sistem ayarları var mı? Bilgisayarın ısınmasını nasıl önlerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?