Onaylı Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Sözde pubg bypass adlı paylaşılan bir program pc de sıkıntı çıkarır mı?
DiscorddanÇok temiz durmuyor. Nereden buldun bunu?
Normalde parayla satılıyor alan kişi paylaştı çoğu hilede virüs var hatta burdakindeki aynı tür şeyler dosyada bulunuyor ama burası popüler bilindik güvenilir olduğu için kullanabiliyoruz bunda emin olamadım var ama ne tür detay lazımHocam açmamanızı tavsiye ederim her türlü şeyi barındırabilir o yüzden bedava bulduğunuz bir şeyi o kadar emin olarak indirip kullanayım falan demeyin yani bu forum dışından hele
Aynen dcden paylaştı da sorduğun zaman tüm hilelerde bypasslarda var diyor en iyisi kullanmamakBu konularda bilgim yok, ancak VT sonuçlarına baktığımda Discord'a bağlantı gördüm. Bu bir Stealer olabilir. Kesinlikle çalıştırmayın, çünkü tarayıcınızda kayıtlı olan hesap bilgileriniz karşı tarafa aktarılabilir.
Discorddansa virüs olma ihtimali yüksek. Daha güvenilir yerlere bakmanı öneririm.Discorddan
Post automatically merged:
Normalde parayla satılıyor alan kişi paylaştı çoğu hilede virüs var hatta burdakindeki aynı tür şeyler dosyada bulunuyor ama burası popüler bilindik güvenilir olduğu için kullanabiliyoruz bunda emin olamadım var ama ne tür detay lazım
Aynen dcden paylaştı da sorduğun zaman tüm hilelerde bypasslarda var diyor en iyisi kullanmamak
Doğru disc olan paylaşım bilindik yerlerden şaşmamak açıp kullanmadım iyiki virüsü görünceDiscorddansa virüs olma ihtimali yüksek. Daha güvenilir yerlere bakmanı öneririm.
Bot yorumlar klasik şeyleri yazmışlarHocam kullanan kişilerin yorumları varmı varsa önce onları bir okumanızı tavsiye ederim bedavaya kolay kolay birşey verilmez
Aynen en iyisi açmamakHocam kesinlikle açmanızı tavsiye etmem zararlı virüsler var
O zaman hiç riske girmeyinDoğru disc olan paylaşım bilindik yerlerden şaşmamak açıp kullanmadım iyiki virüsü görünce
Bot yorumlar klasik şeyleri yazmışlar
Aynen en iyisi açmamak
not defterimde olan bir bilgiyi çalabilir mi bu tür exeler?Bu konularda bilgim yok, ancak VT sonuçlarına baktığımda Discord'a bağlantı gördüm. Bu bir Stealer olabilir. Kesinlikle çalıştırmayın, çünkü tarayıcınızda kayıtlı olan hesap bilgileriniz karşı tarafa aktarılabilir.
Mümkün, büyük ihtimalle sadece Discord Bot'una bağlanarak, kullanıcının tarayıcı çerezlerini alıp dosyaları yükleyip Discord sunucusuna aktarıyor.not defterimde olan bir bilgiyi çalabilir mi bu tür exeler?
vay be, malwarebytes kullanıyorum bu tür şeyleri önler mi?Mümkün, büyük ihtimalle sadece Discord Bot'una bağlanarak, kullanıcının tarayıcı çerezlerini alıp dosyaları yükleyip Discord sunucusuna aktarıyor.
Tıklama bile direkt sil parçala yak ayır trojan var kanka içinde temiz olamdıgı buradan belliBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sözde pubg bypass adlı paylaşılan bir program pc de sıkıntı çıkarır mı?
Antivirüs kullanmıyorum. VT gibi sitelere atıp taratmak yeterli oluyor. İyi korunmuş virüsler neredeyse hiçbir antivirüs tarafından algılanmıyor, bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyorvay be, malwarebytes kullanıyorum bu tür şeyleri önler mi?