Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sözde pubg bypass adlı paylaşılan bir program pc de sıkıntı çıkarır mı?
Tıklama bile direkt sil parçala yak ayır trojan var kanka içinde temiz olamdıgı buradan be
Yaktım parçaladımTıklama bile direkt sil parçala yak ayır trojan var kanka içinde temiz olamdıgı buradan belli
Sıkıntılı trojan felan dc ye aktarma vb huyu var da açmadım allahtanhocam neyin ne oldugu belli olmaz siz siz olum açmayın
aynen öyle Allah korusun bu sıralar cc işleri arttı başımız yanmasınSıkıntılı trojan felan dc ye aktarma vb huyu var da açmadım allahtan
Virüs dolu olan exe yi nasıl anti virüsle açıcaksın yazıyorsan bari mantıklı yazkanka antivirüsle açmanı tavsiye ederim.
aynen kanka açılmaz ya sen baya profsunVirüs dolu olan exe yi nasıl anti virüsle açıcaksın yazıyorsan bari mantıklı yaz
Açmadım da millet nasıl zarar veririm onu derdine bunu paylaşan çocuk daha 15 yaşında yaptığı şeylere bakkesinlikle açmanı tavsiye etmem kanka vt bence çok faydalı bir tarama yapmış ve virüsleri sana gösteriyor 5 tane trojan taramış açmak mantıklı değil tabikide
kanka inan böyle şeyler hiç zor değil ve bunu yapan çocuk bu virüsü kendiside yemiştir yeni kuşak biraz zeki bu konudaAçmadım da millet nasıl zarar veririm onu derdine bunu paylaşan çocuk daha 15 yaşında yaptığı şeylere bak