Exen Yatırımı Yapmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her ne kadar devlet destekli olsada bana pek mantıklı gelmiyor ya ölü yatırım olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
İşte Bitexen para kazanma işlemi ile exen coin kazanma rehberi! ... kimlik) yaptıktan sonra minimal para yatırımıyla birlikte anında 2 Exen'i kazanabilirsiniz. ... Bu 02.06.2020'de tanesi 20 ₺ olmasından ötürü 40 ₺ yapmakta.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle böyle durumlardan uzak durun bu sizi para kazanmaya değil bitirmeye yönelik bir girişim yatırımlardır şayet illa para kazanma paranıza para katma olaylarına girmek istiyorsanız geçmişten bu güne kadar tek gerçek ticaret vardır alın satın internet üzerinden zaten tüm alım satışlar yapılıyor tek yapmanız gereken uygun ürünleri bulmak o kadarınıda bulun artık bi zahmet :) ticaretten şaşmayın bunlardan da uzak durun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
exen coin bence mantıklı bir yatırım şuanda her üye ye 5 exen olayı da yavaş yavaş son buluyor 2 ye düştü zaten şuan en mantıklı yatırım exen gittikce yükseliyor fiyatı ben 5 exen hediye aldıgım da 1 exen 13 lira iken şimdi 20 lerde bence daha da yükselicek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Para çekerken 5 exen istemesi dışında bir saçmalıklarını görmedim açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...