Sizce Ethereum uzun vade için mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkese selamlar, kripto alanıyla ilgilenenlere sormak istediğim;
sizce uzun vade için(6-9 ay) Ethereum'a yatırım yapmak mantıklı olur mu, her hangi bir düşüş yaşama olasılığı nedir,
veya önerdiğiniz başka bir coin olur mu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa hiç bir coinin garantisi yok.Ama elbette karar senin, ben shiba ve audiusta para bekletiyorum anlık olarak CHZ den de çok para kazandım döneminde mesela sana tavsiye yapmak gayesinde değilim konu açmışsın yorum yaptım bu arada klasik YTD demek yerine böyle yazayım dedi :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bana kalırsa hiç bir coinin garantisi yok.Ama elbette karar senin, ben shiba ve audiusta para bekletiyorum anlık olarak CHZ den de çok para kazandım döneminde mesela sana tavsiye yapmak gayesinde değilim konu açmışsın yorum yaptım bu arada klasik YTD demek yerine böyle yazayım dedi :)
Evet dediğin gibi hiçbir coin'in garantisi yok ama projesi iyi, güzel görünen coin vardır ve senin dediğin coinler ve ethereum bunlara dahil sanırsam :) YTD hahaha

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok arkadaşımdan tepki almıştım zamanında dogecoine 1500tl basmıştım shit coin felan demişlerdi, şu an 20 küsür bin liram var büyük düşüşe rağmen. 44 bini gördüm yani öyle söyleyim yükseldiği sıralar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Coinlere uzun vade Genelde kazandırıyor YTD :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çok arkadaşımdan tepki almıştım zamanında dogecoine 1500tl basmıştım shit coin felan demişlerdi, şu an 20 küsür bin liram var büyük düşüşe rağmen. 44 bini gördüm yani öyle söyleyim yükseldiği sıralar
en iyisini yapmışsın ya, herkes öyle dedi gerçekten kendine ve coin'e güvenen iyi para kaldırılar senin gibi
Post automatically merged:

Coinlere uzun vade Genelde kazandırıyor YTD :D
haklısın ama şimdi yarın öbür gün ne olacağını bilemiyorsun, elon abimin bir tweet'ine bakıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en iyisini yapmışsın ya, herkes öyle dedi gerçekten kendine ve coin'e güvenen iyi para kaldırılar senin gibi
Post automatically merged:

haklısın ama şimdi yarın öbür gün ne olacağını bilemiyorsun, elon abimin bir tweet'ine bakıyor :D
o yüzden YTD ya :D

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
alt coin almanı tavsiye ederim

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yanlış anlaşılmasın ama burada çok çok yararlı bir veri elde edebilmen baya iyi olurdu ben pek umut etmiyorum. sana tavsiyem bu işin uzmanlarından destek alman

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yanlış anlaşılmasın ama burada çok çok yararlı bir veri elde edebilmen baya iyi olurdu ben pek umut etmiyorum. sana tavsiyem bu işin uzmanlarından destek alman
evet orası öyle ama sadece insanların fikrini almak istedim çok üstüne düşmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...