Çözüldü ExpressVPN Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aşağıda gördüğünüz gibi programı indirdim fakat bu şekilde kalıyor açılmıyor aktivasyon kodu ile giriş yaptım çözümü bulamadım bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

1694296753998.png

Çözüm
@kingangel

1- İlk olarak Eski VPN Yazılımını Kaldırınız ve windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP%

2- Giriş bilgilerini bir kez daha kontrol edin ya da güvenlik duvarını veya antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakın.

3- Güncellemeleri kontrol ediniz ya da son sürümü yeniden yükleyiniz.

4- internet bağlantısını kontrol ediniz veya başka bir ağa bağlanarak deneyiniz.

5- Ağ Sürücülerini Manuel Olarak Güncelleyiniz Aygıt Yöneticisini Açınız ----> Ağ bağdaştırıcıları menüsünü açınız ----> Buradaki sürücü listesinde VPN’inizin TAP

bağdaştırıcısın...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- İlk olarak Eski VPN Yazılımını Kaldırınız ve windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP%

2- Giriş bilgilerini bir kez daha kontrol edin ya da güvenlik duvarını veya antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakın.

3- Güncellemeleri kontrol ediniz ya da son sürümü yeniden yükleyiniz.

4- internet bağlantısını kontrol ediniz veya başka bir ağa bağlanarak deneyiniz.

5- Ağ Sürücülerini Manuel Olarak Güncelleyiniz Aygıt Yöneticisini Açınız ----> Ağ bağdaştırıcıları menüsünü açınız ----> Buradaki sürücü listesinde VPN’inizin TAP

bağdaştırıcısın göreceksiniz. VPN’inizin TAP bağdaştırıcısına sağ tıklayın ve “Sürücüyü güncelleştir.” seçeneğine tıklayınız.

6- Pil Tasarrufu Modunu Devre Dışı Bırakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...