Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıda gördüğünüz gibi programı indirdim fakat bu şekilde kalıyor açılmıyor aktivasyon kodu ile giriş yaptım çözümü bulamadım bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
1- İlk olarak Eski VPN Yazılımını Kaldırınız ve windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP%
2- Giriş bilgilerini bir kez daha kontrol edin ya da güvenlik duvarını veya antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakın.
3- Güncellemeleri kontrol ediniz ya da son sürümü yeniden yükleyiniz.
4- internet bağlantısını kontrol ediniz veya başka bir ağa bağlanarak deneyiniz.
5- Ağ Sürücülerini Manuel Olarak Güncelleyiniz Aygıt Yöneticisini Açınız ----> Ağ bağdaştırıcıları menüsünü açınız ----> Buradaki sürücü listesinde VPN’inizin TAP
1- İlk olarak Eski VPN Yazılımını Kaldırınız ve windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekilerini siliniz. Sistem gerekli olanları silmeyecektir.
Temp >>> Prefetch >>> %TEMP%
2- Giriş bilgilerini bir kez daha kontrol edin ya da güvenlik duvarını veya antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakın.
3- Güncellemeleri kontrol ediniz ya da son sürümü yeniden yükleyiniz.
4- internet bağlantısını kontrol ediniz veya başka bir ağa bağlanarak deneyiniz.
5- Ağ Sürücülerini Manuel Olarak Güncelleyiniz Aygıt Yöneticisini Açınız ----> Ağ bağdaştırıcıları menüsünü açınız ----> Buradaki sürücü listesinde VPN’inizin TAP
bağdaştırıcısın göreceksiniz. VPN’inizin TAP bağdaştırıcısına sağ tıklayın ve “Sürücüyü güncelleştir.” seçeneğine tıklayınız.