Exxen mi netflix mi yoksa blutv mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
tabi ki netfilx diğerleri fıs hele exxen tiktokcu sosyal medya ergenlerinden geçilmiyor netfilxin içerigi hem süper hem güzel ama dizi sorunları bi türlü bitmedi bir sezon dizi 1 - 2 yıl bile gelmiyo

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Netflix al bence gene senin kararin ama netflix alirsan sevgilinlede izlersin her turlu diziyi takip et

Üye
5 HİZMET YILI
Brom BluTv belli zamanlarda güzel işlere imza attı ama şuan exxene bi garanti kimse veremez ama benim içim rahat olsun dersen Netflix en doğru seçim olacaktir

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
adam netflixle exxeni bir görüyor ya exxen youtube un paralısı baska olayı yok

ŞABO
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
haci ilk olarak benim için netflix geliyor sonra exxen sonrası yok bluetv 01 ve aynen aynen için izliyorum

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
exxenin daha globalleşmesi lazım içerikleri çok sıradan.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu üç platformdan kesinlikle netflix'i seçiyorum blue tv geçiyorum zaten çok boş fakat exxene gelirsek, bütün videoları youtube dn alıp kendi sitelerine para ile koyuyorlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
blue tv sağlam iyi ama az dizi alıyor exxen almadım aslada almam galiba netflixin bir kalitesi var her zaman izlicek bişi bulursun

bum
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
netflix tabikide ama sadece saygı dizisi ve behzat ç yeni sezon için blu tv almıştım ama netflixden şaşma .

Bjorn Lothbrok

B
Netflixin özgün içerikleri ve kendine has yapımları çok daha iyi bu iki yerli platform ile karşılaştırılamaz bile. Netflix diyorum şahsen..

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sorsan Amazon Prime derdim ama o üç şık arasından kessssinlikle Netflix diğerlerine bakma bile

Üye
5 HİZMET YILI
Exxen Yeni Çıktı Ve Verdiğin Paranın Hakkını Alamıyorsun 10 Tl Veriyorsun Reklam Çıkıyor bi 10 Daha Yatırman Gerekiyor Reklam Çıkmasını İstemiyorsan Netflix Exxenden Eski Ve Muhteşem İçerikleri Var Amazon Prime da Güzel Oda Netflix Gibi Ama Netflixden 3 Kat Daha İyi Dizleri Olsun Flimleri Olsun Sarıyor Benim Düşüncem Tabi Exxen 1 Kuruş Bile Etmezken Netflix Ve Amazon Prime Daha İyi BluTv De Türk Dizleri Var Coğunlukla Mafya Olayı Falan Filan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...