Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabi ki netfilx diğerleri fıs hele exxen tiktokcu sosyal medya ergenlerinden geçilmiyor netfilxin içerigi hem süper hem güzel ama dizi sorunları bi türlü bitmedi bir sezon dizi 1 - 2 yıl bile gelmiyo
Brom BluTv belli zamanlarda güzel işlere imza attı ama şuan exxene bi garanti kimse veremez ama benim içim rahat olsun dersen Netflix en doğru seçim olacaktir
Bu üç platformdan kesinlikle netflix'i seçiyorum blue tv geçiyorum zaten çok boş fakat exxene gelirsek, bütün videoları youtube dn alıp kendi sitelerine para ile koyuyorlar.
Exxen Yeni Çıktı Ve Verdiğin Paranın Hakkını Alamıyorsun 10 Tl Veriyorsun Reklam Çıkıyor bi 10 Daha Yatırman Gerekiyor Reklam Çıkmasını İstemiyorsan Netflix Exxenden Eski Ve Muhteşem İçerikleri Var Amazon Prime da Güzel Oda Netflix Gibi Ama Netflixden 3 Kat Daha İyi Dizleri Olsun Flimleri Olsun Sarıyor Benim Düşüncem Tabi Exxen 1 Kuruş Bile Etmezken Netflix Ve Amazon Prime Daha İyi BluTv De Türk Dizleri Var Coğunlukla Mafya Olayı Falan Filan