Çözüldü EZ Recoil V2 ya da Rust Macro ban yedirir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Daha önce kullanan veya şu anda hali hazırda bu hileleri kullanan arkadaşlar var mı acaba? Hilelerin konularını bulamadığım için böyle bir başlık açtım. Oyunu çok seviyorum ve hilelerden oynanmıyor. Artık ben de açmak istiyorum. Hangisini kullanmalıyım, hangisi daha iyi ve ban yedirme olasılığı daha küçük. Oyunun parasında değilim de Steam hesabımda VAC yazmasını istemiyorum.

Çözüm
Selamlar, Öncelikle belirtmeliyimki evet forumdaki aktif macroyu kullanırsanız ban yersiniz. Lakin bu ban bir vac ban değil eac game ban olarak profilinize yazılır. Valve oyunu olmayan hiçbir oyunda vac ban yemezsiniz.

Forumdaki rust macrosu sadece rusticaland ve alkadrust koarsan rust oyunları için geçerlidir. Steam üzerinden orjinal rust oynuyorsanız bu macro size eac game ban yasaklaması verdirecektir!
SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok belli etmezsen yemezsin ama tabiki en kral hilede bile ban yememe garantin yok ona göre

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Öncelikle belirtmeliyimki evet forumdaki aktif macroyu kullanırsanız ban yersiniz. Lakin bu ban bir vac ban değil eac game ban olarak profilinize yazılır. Valve oyunu olmayan hiçbir oyunda vac ban yemezsiniz.

Forumdaki rust macrosu sadece rusticaland ve alkadrust koarsan rust oyunları için geçerlidir. Steam üzerinden orjinal rust oynuyorsanız bu macro size eac game ban yasaklaması verdirecektir!

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...