17 Eyl 2021 #1 efeaa E Üye Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI injecting kısmında kalıyor yaklaşık 3 - 4 defa denedim 5 dakika kadar bekledikten sonra ise kapanıyor. lütfen yardım edin.
injecting kısmında kalıyor yaklaşık 3 - 4 defa denedim 5 dakika kadar bekledikten sonra ise kapanıyor. lütfen yardım edin.
Çözüm #Roaccat 17 Eyl 2021 Bunları kurup tekrar dener misiniz? DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Bunları kurup tekrar dener misiniz? DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
17 Eyl 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Bunları kurup tekrar dener misiniz? DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bunları kurup tekrar dener misiniz? DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
17 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 efeaa E Üye Katılım 2 Eyl 2021 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI denedim fakat yine olmadı aynı şekilde kapanıyor 5 dakikanın ardından Oyla 0 Olumsuz oyla