6 Eyl 2021 #1 kadirsar Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 240 Çözümler 5 Tepki puanı 14 Ödüller 6 Yaş 36 6 HİZMET YILI arkadaşlar çok seri kesen ayarları söyler misiniz ayarları yapıyorum olmuyor kendi ayarlarımı yapıyorum olmuyor nerde yanlış yapıyorum acaba ?
arkadaşlar çok seri kesen ayarları söyler misiniz ayarları yapıyorum olmuyor kendi ayarlarımı yapıyorum olmuyor nerde yanlış yapıyorum acaba ?
Çözüm K K karanfil85 6 Eyl 2021 Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma
Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma
6 Eyl 2021 #2 karanfil85 K Onaylı Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 54 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 41 8 HİZMET YILI Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma
6 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 kadirsar Uzman Üye Katılım 14 May 2020 Mesajlar 240 Çözümler 5 Tepki puanı 14 Ödüller 6 Yaş 36 6 HİZMET YILI karanfil85' Alıntı: Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma Genişletmek için tıklayın ... kardeşim eyvallah olayı çözdüm bu yorumu gördüm aynılarını yaptım bilmeden düzeldi yiende çok sağol yardımcı olacak yorum bu Oyla 0 Olumsuz oyla
karanfil85' Alıntı: Waiting de range yi 25 ten fazla yapma üstteki delayıda 200 falan yap düzeliyor bide enable tiklerini işaretleme yapmayı unutma Genişletmek için tıklayın ... kardeşim eyvallah olayı çözdüm bu yorumu gördüm aynılarını yaptım bilmeden düzeldi yiende çok sağol yardımcı olacak yorum bu
6 Eyl 2021 #4 karanfil85 K Onaylı Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 54 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 4 Yaş 41 8 HİZMET YILI kadirsar' Alıntı: kardeşim eyvallah olayı çözdüm bu yorumu gördüm aynılarını yaptım bilmeden düzeldi yiende çok sağol yardımcı olacak yorum bu Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim kolay gelsin Oyla 0 Olumsuz oyla
kadirsar' Alıntı: kardeşim eyvallah olayı çözdüm bu yorumu gördüm aynılarını yaptım bilmeden düzeldi yiende çok sağol yardımcı olacak yorum bu Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim kolay gelsin