Uzman Üye
Arkadaşlar Metin2 TR Kehribar da oynuyorum EZMT2 yi çalıştırdığımda hile ekranında Waiting for the game... de kalıyor ve oyun zaten açık. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Boş yapanları reportlayacağım
Daha önceden başka bir hile kullandınız mı ? Ya da kurdunuz mu bilgisayarınıza. Oyun dosyalarıyla vb oynamış olabilirler. Ayriyetten oyununuzun window titlesi Metin2 mi ?Hocam dediğiniz gibi yapıyorum fakat yine Oyun Bekleniyor kısmında kalıyor pencere
Evet hocamÖncelikle hile’yi açıp daha sonra oyunu açtınız değil mi ?
Kehribar serveri için hile çalışıyor mu hocam ? @nader11ndeuEvet hocam
Hocam dediğiniz gibi yapıyorum fakat yine Oyun Bekleniyor kısmında kalıyor pencereKehribar serveriyle vb alakası yok, önce hileyi açıp daha sonra oyunu açıcaksın hileyi injectler zaten.
Daha önceden başka bir hile kullandınız mı ? Ya da kurdunuz mu bilgisayarınıza. Oyun dosyalarıyla vb oynamış olabilirler. Ayriyetten oyununuzun window titlesi Metin2 mi ?Hocam dediğiniz gibi yapıyorum fakat yine Oyun Bekleniyor kısmında kalıyor pencere
Daha önce evet hocam kullandığım hileler oldu, Windows tittles ından pek bir şey anlayamadım. Zamanınız var ise dc de yayın açsam kontrol edebilirmisiniz ?Daha önceden başka bir hile kullandınız mı ? Ya da kurdunuz mu bilgisayarınıza. Oyun dosyalarıyla vb oynamış olabilirler. Ayriyetten oyununuzun window titlesi Metin2 mi ?
Daha önceden başka bir hile kullandınız mı ? Ya da kurdunuz mu bilgisayarınıza. Oyun dosyalarıyla vb oynamış olabilirler. Ayriyetten oyununuzun window titlesi Metin2 mi ?
Büyük ihtimal ile kullandığın diğer hileler, Metin2’nin Client’ini bozdu. Oyunu tekrar indir sorunun çözülür.Daha önce evet hocam kullandığım hileler oldu, Windows tittles ından pek bir şey anlayamadım. Zamanınız var ise dc de yayın açsam kontrol edebilirmisiniz ?
Oyunu silip yeniden yükleyin, düzelmezse bakarız.Daha önce evet hocam kullandığım hileler oldu, Windows tittles ından pek bir şey anlayamadım. Zamanınız var ise dc de yayın açsam kontrol edebilirmisiniz ?
Oyunu tamamen kaldırıp kurulumu yeniden yaptım fakat değişen bir şey olmadı hocamOyunu silip yeniden yükleyin, düzelmezse bakarız.