New Hesapta Şuan 20lvlm Rank Gold 1 Sorun Yokesp 1 gun ıcınde ban yedı kıl bıle alamadığım halde
nasıl düzeltecez pekiDaha önce ban yediysen, HWID'ınız ban yemiş olabilir.
HWID ban sorunu nasıl düzeltileceği bilmiyorum. Format atarak düzeltilebilir. En iyi yeni bilgisayar almaktır.reis aynı sorunu bende yaşadım fakat bir çözümünü bulamadım taç 1 e kadar hileli oynadım taç 1 de hesabım ban yedi ondan sonra 4 tane daha yeni hesap açtım açtığım hesaplardan 1 tanesi 4 gün sonra 1 tanesi 2 gün sonra diğer 2 tanesi ise 2 saat içinde ban çözümünü bulamadım bir türlü belli etmekle çok fazla bi alakası yok
nasıl düzeltecez peki
reis bende 1 aydan fazla oynadım dediğim gibi hesap taç 1 de ban yedim bende belli etmeden oynuyordum ama yine de ban yedik mesele taç 1 hesabın ban yemesi değğil mesele diğer hesaplarında ban yemesi buna bir çözüm bulunamamasıHWID ban sorunu nasıl düzeltileceği bilmiyorum. Format atarak düzeltilebilir. En iyi yeni bilgisayar almaktır.
NOT: Yeni aldığım monster laptopu Haziran'dan Ağustos'a kadar EzPUBGM hilesi kullanılarak belli etmeden ban yemeden oynadım. Kesinlikle ban problemi görmedim
şu linki spoofer işlemi uygulayarak oyunu oynamayı denedin mi?reis bende 1 aydan fazla oynadım dediğim gibi hesap taç 1 de ban yedim bende belli etmeden oynuyordum ama yine de ban yedik mesele taç 1 hesabın ban yemesi değğil mesele diğer hesaplarında ban yemesi buna bir çözüm bulunamaması
yaptım fakat yeni hesapla hileyle henüz oyuna giriş yapmadım demedim henüzşu linki spoofer işlemi uygulayarak oyunu oynamayı denedin mi?
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/
haklısın emulatorde yeni oyuncular artık bulunmuyor. Yeni hesabıyla test etmek için Bypassa ihtiyacın vardı. Discord Ömer#4741yaptım fakat yeni hesapla hileyle henüz oyuna giriş yapmadım demedim henüz
yeni hesap açıp test ettiğimde eğer başarılı olursa herkesi bilgilendirecemhaklısın emulatorde yeni oyuncular artık bulunmuyor. Yeni hesabıyla test etmek için Bypassa ihtiyacın vardı. Discord Ömer#4741