legit oynamadıysan ban yemen cok normal hocamesp 1 gun ıcınde ban yedı kıl bıle alamadığım halde
legit oynamadıysan ban yemen cok normal hocamesp 1 gun ıcınde ban yedı kıl bıle alamadığım halde
gözlem kaç gün sürüyor?ben 4 maçta gözleme alındım şuan takımlı maçlara giremiyorum hesabım gözlemden yarın çıkacak
ne kadar süredir oynuyorsun esp ile hala devam ediyor musun ? çünkü sağlam ban atıyor denemelik bir hesap açtım hile yi kurdum 3 gün yani bu geceden önce direk 10 yıl ban attıarkadaşlar sistem esp i tesbit edemiyor. Bu yüzden dedektif zımbırtısını kurdular ve millet seni hilemisin değilmisin diye izliyor. Akıl var mantık var pubg esp de seni yakalayabilse neden oyunculara dedektif ünvanı versin.
1/ oyun için de hile yokmuş gibi davranın
2/ adamın olmadığı yerler de dürbünü açıp sağa sola bakın birileri varmı diye
3/ esp ile ileride adamın olduğunu gördüyseniz direk dürbünü adama açmayın sağına veya soluna açınız bölgeyi kontrol eder gibi bakınız adama doğru yaklaştığınız da adam duvar arkasımı değilmi görürsünüz
4/ etrafınızda botlar geçiyorsa onu vurmayın direk es geçin görmez den gelin. Çünkü bildirildiğiniz zaman sizi izleyen dedektifler bölelikle hile olmadığınızı anlayacaklar.
5/kesinlikle 2 silahınız da otomaatik olmasın 1 i keskin olmasına özen gösterin.
6/ayrıca iyi para yatırılmış hesaplar kolay kolay ban yemiyor.
hizli yediriyor hileler pubgde kulanma emulator hileleri tavsi etmem hizli ban yiyoNESP 1 gun ıcınde ban yedı, kıl bıle alamadığım halde.
arkadaşım ben ezpubgm i belki de il cıktıgı zamanlardan beri kullanıyorum ilk zamanlar ben ban yemek istiyorum beni banlatın desende ban atmıyordu istedikleri kadar bildirsinler , sonra bir furya başladı daha bi kaç gün öncesine kadar ne yaparsan yap her türlü ban atıyordu, şimdi bi spoofer geliştirmişler bu hile ile banlanan hesapların sözüm temsil sabıka kaydını silmek için (id değiştirici) o spoofer ı da ilk çıktıgı zamandan beri kullanıyorum, galiba kanımca eski ezpubgm in ban atmayan zamanlarına geri dönmüş gibi , yüksek rütbeli maçlarda bulunuyorum , zor da kalınca aimbot bile açıyorum , hatta zorda kalınca sis içi bile vuruyorum şu an mükemmel durumda . kesinlikle ama kesinlikle spoofer ı kullan ve de elinden geldiği kadar belli etmemeye çalış faydasını göreceksin. Bende senin gibi bi kaç günde de ban yiyordum bi kaç saatte de , şuan bence düzeldi , benimle ilgili bi sorun var sadece gameloop u biraz daha kastırıyo bunun da sebebi belki benim sistem düşük olduğundan olabilir Umarım yorumum işine yarar Ayrıca buradan spoofer içinde geliştiricilere yöneticilere teşekkür etmiş olalım ,yeni hesap açıp test ettiğimde eğer başarılı olursa herkesi bilgilendirecem
yeni hesap açıp test ettiğimde eğer başarılı olursa herkesi bilgilendirecem
kullandım. spooferin, tor browser olduğu gibi sürekli ip değiştirir gibi özellikte olan modeli varmıdır acaba? burda önerilen spoofer hergün tekrar oyuna girmeden önce çalıştırmak gerekiyor mu ?spooferi kullan.
spoofer senin ban yeme olasılığını azaltan bir program değil. Sadece yeni bir hesapla sanki daha önce ban yememişsin gibi bir durum oluşturuyor yani id değiştiriyor doğru ama bu senin tekrar ban yemeyeceğin anlamına gelmiyor yani direk 10 yıl ban yeme olasılığın yüksek şekilde var. kendim yaşadım bu durumu ezbere konuşmuyorum denedim tecrübe ettim. Pubg son yaptığı yenilikler her neyse bu konuda nefes aldırmıyor. Hile kurup oynayacak oyunculara tavsiyem bir kuruş dahi para yatırmasınlar pubg ye para yatırmak isteyen arkadaşlarda kendileri bilir.arkadaşım ben ezpubgm i belki de il cıktıgı zamanlardan beri kullanıyorum ilk zamanlar ben ban yemek istiyorum beni banlatın desende ban atmıyordu istedikleri kadar bildirsinler , sonra bir furya başladı daha bi kaç gün öncesine kadar ne yaparsan yap her türlü ban atıyordu, şimdi bi spoofer geliştirmişler bu hile ile banlanan hesapların sözüm temsil sabıka kaydını silmek için (id değiştirici) o spoofer ı da ilk çıktıgı zamandan beri kullanıyorum, galiba kanımca eski ezpubgm in ban atmayan zamanlarına geri dönmüş gibi , yüksek rütbeli maçlarda bulunuyorum , zor da kalınca aimbot bile açıyorum , hatta zorda kalınca sis içi bile vuruyorum şu an mükemmel durumda . kesinlikle ama kesinlikle spoofer ı kullan ve de elinden geldiği kadar belli etmemeye çalış faydasını göreceksin. Bende senin gibi bi kaç günde de ban yiyordum bi kaç saatte de , şuan bence düzeldi , benimle ilgili bi sorun var sadece gameloop u biraz daha kastırıyo bunun da sebebi belki benim sistem düşük olduğundan olabilir Umarım yorumum işine yarar Ayrıca buradan spoofer içinde geliştiricilere yöneticilere teşekkür etmiş olalım ,
kolay gelsin herkeze.
yaklaşık 1 yıldır oynuyorumne kadar süredir oynuyorsun esp ile hala devam ediyor musun ? çünkü sağlam ban atıyor denemelik bir hesap açtım hile yi kurdum 3 gün yani bu geceden önce direk 10 yıl ban attı
önceki dönemler iyiydi ama son pubg güncellemesi sıkıntı ban yemen yakındıryaklaşık 1 yıldır oynuyorum
reis bende 1 ay oynadım hesabı taç 1 yaptın ondan sonra ban yedi yeni hesap açtım onlarda 3 saat içinde ban yedi sürekli ban yiyorumyaklaşık 1 yıldır oynuyorum
cihazından dolayıreis bende 1 ay oynadım hesabı taç 1 yaptın ondan sonra ban yedi yeni hesap açtım onlarda 3 saat içinde ban yedi sürekli ban yiyorum
ne yapmam gerekiyorcihazından dolayı
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/bunada çözüm getirmişlerreis aynı sorunu bende yaşadım fakat bir çözümünü bulamadım taç 1 e kadar hileli oynadım taç 1 de hesabım ban yedi ondan sonra 4 tane daha yeni hesap açtım açtığım hesaplardan 1 tanesi 4 gün sonra 1 tanesi 2 gün sonra diğer 2 tanesi ise 2 saat içinde ban çözümünü bulamadım bir türlü belli etmekle çok fazla bi alakası yok
nasıl düzeltecez peki
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/bu konuyu okuyunne yapmam gerekiyor
teşekkür ederim.https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/bunada çözüm getirmişler
Post automatically merged:
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-device-unbanner-v1-0.245914/bu konuyu okuyun